Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"És de, az észnek is köze van hosszá, hiszen egyik olyan csaj oszrálytársamnak sem volt rosszfiú pasija, aki okos"
Majd ha elmegy a siòfoki Plázsra, és megismer ott egy 190 cm-es, sportkocsiban ülő, nagydumás fickót, talán máshogy fog állni a helyzet. De ha így lesz, garantálom, hogy arról te nem fogsz tudni, mert a nőknek fontos, hogy a szociális környezetében becsülete legyen. Tudnék neked mutatni olyan fiatal nőt, akiből elsőre talán nem nézted volna ki, hogy mit csinált, holott már el is jegyezte a pasija. A férfi-nő kapcsolatoknak erős evolúciós alapja van, és a szexuális szelekció nem valószínű, hogy a jófejség alapján osztotta ki a lapokat.
#32 Egy sportkocsis csávóról nem fogja az adott csaj tudni, hogy milyen a dumája, meg hogy milyen magas (hiszen ül a kocsiban), szóval ha odamegy, akkor max a kocsi miatt megy...
De figyelj már, miért nem a többi dologra reagálsz?
Nem kell a szőrszálhasogatás... de akkor hasogassunk azt: ha pont akkor száll ki a kocsiból, amikor a csaj arra megy, már igen.
Nem reagálok, már az előző kommentekben is jeleztem, hogy értelmetlennek tartom veled a beszélgetést. Te már eldöntötted, hogy mi az igazság, innentől nincs jelentősége annak, amit mondok. Te nagy ráérsz, ha vitázol akkor is, amikor tudod, hogy nem fog megváltozni az álláspontod. Én viszont nem érek rá, elfoglaltságaim vannak. Amit elmondtam az általánosságban igaz. Kivételek vannak bizonyos esetekben, de én az általános igazság mellett érveltem. Pá.
18 éves korom óta egyedül élek. Tudod, így van elfoglaltsága az embernek. Magamra főzök, mosok, takarítok, stb. Ellenben veled, akire ez valószínűleg nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!