Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdeklem a lányokat?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat? pedig rosszfiú vagyok

Figyelt kérdés

2022. jún. 20. 18:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
3%
#30 Azért nem értenek velem egyet, mert az emberek általában azt szeretik, ha azt mondják nekik, amit hallani akarnak, és az igazság nem mindig szép. Azt mondanám a Szent Péter téren a Pápa beszéde közben, hogy az Egyház hamis, hívek százezrei dühödnének fel, és ítélnék el amit mondok, de ettől még nekem lenne igazam.
2022. jún. 22. 09:34
 32/50 anonim ***** válasza:
0%

"És de, az észnek is köze van hosszá, hiszen egyik olyan csaj oszrálytársamnak sem volt rosszfiú pasija, aki okos"

Majd ha elmegy a siòfoki Plázsra, és megismer ott egy 190 cm-es, sportkocsiban ülő, nagydumás fickót, talán máshogy fog állni a helyzet. De ha így lesz, garantálom, hogy arról te nem fogsz tudni, mert a nőknek fontos, hogy a szociális környezetében becsülete legyen. Tudnék neked mutatni olyan fiatal nőt, akiből elsőre talán nem nézted volna ki, hogy mit csinált, holott már el is jegyezte a pasija. A férfi-nő kapcsolatoknak erős evolúciós alapja van, és a szexuális szelekció nem valószínű, hogy a jófejség alapján osztotta ki a lapokat.

2022. jún. 22. 10:00
 33/50 anonim ***** válasza:
73%

#32 Egy sportkocsis csávóról nem fogja az adott csaj tudni, hogy milyen a dumája, meg hogy milyen magas (hiszen ül a kocsiban), szóval ha odamegy, akkor max a kocsi miatt megy...

De figyelj már, miért nem a többi dologra reagálsz?

2022. jún. 22. 10:10
 34/50 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell a szőrszálhasogatás... de akkor hasogassunk azt: ha pont akkor száll ki a kocsiból, amikor a csaj arra megy, már igen.

Nem reagálok, már az előző kommentekben is jeleztem, hogy értelmetlennek tartom veled a beszélgetést. Te már eldöntötted, hogy mi az igazság, innentől nincs jelentősége annak, amit mondok. Te nagy ráérsz, ha vitázol akkor is, amikor tudod, hogy nem fog megváltozni az álláspontod. Én viszont nem érek rá, elfoglaltságaim vannak. Amit elmondtam az általánosságban igaz. Kivételek vannak bizonyos esetekben, de én az általános igazság mellett érveltem. Pá.

2022. jún. 22. 10:25
 35/50 anonim ***** válasza:
84%
"elfoglaltságaim vannak"... Anyu szólt, hogy le kell menni kenyérért? 😀
2022. jún. 22. 11:04
 36/50 anonim ***** válasza:
69%
#34 "Nem reagálok, már az előző kommentekben is jeleztem, hogy értelmetlennek tartom veled a beszélgetést." - Mert nem tudsz semmit írni. Bemagoltál valamit erről a témáról, aminek semmi köze a valósághoz, de te nagyon hiszel benne. Szépen és részletesen leírtam, hogy mi miért nem igaz, erre te nem reagálsz, hanem megfutamodsz. Egy kicsit PUA-s a viselkedésed, de lehet tévedek...
2022. jún. 22. 12:43
 37/50 anonim ***** válasza:
48%
Reagáltam eleget. De egy veled való vitának kb. annyi értelme van, mintha egy Jehova tanúját akarnék meggyőzni az evolúcióról. De akkor legalább beismernéd, hogy te már döntöttél, de te ehelyett rabolod a másik idejét az ócska fordított pszichológiáddal. Szép, gondolom volt kitől tanulnod ezt a viselkedést.
2022. jún. 22. 13:07
 38/50 anonim ***** válasza:
32%

18 éves korom óta egyedül élek. Tudod, így van elfoglaltsága az embernek. Magamra főzök, mosok, takarítok, stb. Ellenben veled, akire ez valószínűleg nem jellemző.

2022. jún. 22. 13:28
 39/50 anonim ***** válasza:
57%
#37 "De akkor legalább beismernéd, hogy te már döntöttél" - Ez nem a döntésről szól. Te írtál valamit, amire én válaszoltam és elmagyaráztam, hogy mi miért nem igaz, erre te megsértődtél. Hogy dönthetnék, ha a másik oldalról eddig alig hangzott el valós állítás?
2022. jún. 22. 14:58
 40/50 anonim ***** válasza:
34%
38, ja hogy már anyádnak se kellesz 😀
2022. jún. 22. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!