Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem cáfoltál meg semmit, hanem én léptem ki a vitából, mert nincs kedvem hozzá, és időm sem.
Ezért nem reagáltam a #16-os kommentedre részletesen. Ha a korábbi válaszaim nem indítottak el benned valami olyasmit, hogy esetleg tévedsz, akkor felesleges neked mondani bármit is.
Amúgy azt nem állítom, hogy csak a rosszfiúknak lehet csaja. De azt állítom, hogy a jófiúk nem népszerűek a nőknél.
Azért nem érdekled a lányokat, mert itt nyavalyogsz. Márpedig ha itt, akkor máshol is.
Egy igazi rosszfiú nem ilyen. Az itt se lenne a gyk-n
"#21 Konkrétan nem tudtál rá mit írni, ezért léptél ki. Ezek után egyáltalán nem hiteles, amit írtál."
A vita alapszabálya az, hogy nyitottan állunk a másik félhez. Ha te már tudod az "igazságot", akkor neked teljesen feleslegesen magyaráz az ember. Ebben az esetben veled felesleges vitázni, csak az időt húzod. Másrészt érthetetlen az a hozzáállásod, ha tényleg azt hiszed, hogy azért léptem ki a vitából, mert Neked nem tudtam reagálni. Sokkal intelligensebb vagyok annál, minthogy tőled leblokkoljak. Amit beszéltél, annak semmilyen alapja nincs, - egyszerűen fárasztó amit mondasz, ez a helyzet. Még utoljára lereagálom a szövegedet, de a későbbiekben hiába jössz a fordított pszichológiáddal, nem fog rajtam működni.
"Aki ezt teszi, az bétaférfi, aminek semmi köze a "rosszfiúsághoz"
>Már több osztály is van, nem csak béta:
A béta a "jó fiú" egy típusa, aki akkor lesz kelendő, amikor a nő családot akar, mert ő nem lép félre, nem szól vissza, stb. Addig nem kell, - kivéve, extrém esetekben - mert unalmas. De az osztályoktól függetlenül a hétköznapi pasi - maga sem veszi észre - de behódol a nőnek.
"Ha valaki önbizalomhiányos, akkor nem jó, vagy rossz, hanem önbizalomhiányos."
>Az önbizalomhiány az esetek döntő többségében a jófiúkra jellemzőek, akiket arra neveltek, hogy mindig illedelmesen, udvariasan viselkedjenek. A jó fiú eleve oda sem mer menni a nőkhöz... Zavarban van egy jó csaj előtt is.
Bunkó férfiaknak sok esetben nincs önbizalomhiánya. Egy volt munkahelyemen (szezonmunka) a szexi kolléganőt simán bedobta a medencébe a srác. Hol meri már ezt megtenni a jó fiú? (a srác persze aztán az egyik esti bulin már flörtölgetett ugyanazzal a csajjal.
[Az olvasóknak: senkit NEM bátorítok arra, hogy a medencébe dobja a nőket. A példa csak illusztráció volt, hogy egy bunkó srácnak ilyen mersze van. Ő ebből jól jött ki, de te valószínűleg nem fogsz, ha őt utánzod! Ne tedd!]
"Ezért írtam, hogy ez csak az okos lányokra érvényes."
>Ez nem okosságtól függ. TÉNY, hogy a párkapcsolatok túlnyomó többségben nem logikai, hanem érzelmi alapúak. Szerintem hibát követsz el, ha azt gondolod, hogy minden nő buta, aki rossz kapcsolatban van.
"Egy jófiú nem lehet elérhetetlen?"
>Nem lehet az, mivel semmi kihívás nincs benne. Egy egyszerű normális srác, millió olyan van a Földön. Előre kiszámíthatóak a mozdulatai, a gondolkodása, a testbeszéde olvasható, stb. Körülötte nincsenek fullos csajok, tehát rivális sincs.
"Majd 2 hét múlva rájön a csaj, hogy mégsem ez kell neki és le vagy pattintva."
Ahhoz el kellene múlni az érzelmeknek. Volt már így, hogy majdnem 2 hét alatt dobtak. De érdekes módon az akkor volt, amikor nem voltam rosszfiú.
Most sem vagyok az. Egy átlagos pasi vagyok, sem a rosszfiúk, sem a jó fiúk mellett nem állok. Mind a kettő két szélsőséges eset, egyik sem akarok lenni. De ha a csajozás szemszögből nézzük, akkor a rosszfiúk sikeresebbek, mint a jófiúk.
De ismétlem: nem kell rosszfiúnak lenni ahhoz, hogy valakinek legyen csaja. Álljon ki magáért, legyen önbizaloma, stílusa. Ez a lényeg.
#28 "Ha te már tudod az "igazságot", akkor neked teljesen feleslegesen magyaráz az ember." - Ez jelenleg rád érvényes, mert kialakítottál 2 srác-típust, aminek semmi köze a valósághoz és folyamatosan a saját megrögződéseidet hajtogatod.
Kiemeltél pár olyan negatív tulajdonságot, amiket a jófiúkkal azonosítasz, pedig a kettő nem ugyanaz. Ha valaki önbizalomhiányos, könnyen adja magát, akkor az nem jófiú, hanem csúnyán szólva alkalmatlan az ismerkedésre. Az önbizalommal teli, laza és sokszor nehezen kapható személyiségnek pedig szintén semmi köze a rosszfiúkhoz, vagy ilyen vagy, vagy nem, ez nem döntés kérdése.
Ha szándékosan rosszfiú szerepet játszol, akkor előbb-utóbb kibukik a valódi személyiséged, amit vagy elfogad a csaj, vagy nem, de mindenképp rizikós. Ha pedig önmagadtól vagy bunkó, akkor olyan rétegből fogsz magadnak csajt találni, amilyen te is vagy. És de, az észnek is köze van hosszá, hiszen egyik olyan csaj oszrálytársamnak sem volt rosszfiú pasija, aki okos és tudja, hogy mennyit ér. Érdekes nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!