Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki árulja már el, hogy mi ez a "jó fiú" és "rossz fiú".
Tehát hogy ha egy srác tisztelettudó és kedves, magyarán normális akkor ő "lúzer" és a "jó fiú"? Ha egy rác bunkó gyökér, aki nem tisztel senkit és semmit, akkor ő a rossz fiú?
"sokaknak a bunkó palik kellenek" Igen? Mesélj még, te nők szakértője! :D
Hát én még nem igazán találkoztam olyan lánnyal, akinek az volt a vágya hogy egy bunkó gyökérrel jöjjön össze. Én meg személy szerint fel is rúgnám az ilyeneket, ha elkezdenek velem bunkósodni.
Szívesen mesélek, kedves 11-es.
A tiszteletnek és a kedvességnek semmilyen jelentősége nincs, mert azt a nők naponta megkapják pasik százaitól. Állítólag egy csinos nőt már 14 éves korától fel akarnak szedni, burkolatan, vagy nyíltan. Sokan udvarolnak. Erről tehát ennyit, ez nem olyan tulajdonság, ami vonzó lenne önmagában.
A bunkó srácok ellenben nem hódolnak be a nőknek, ha kell, beszólnak a csajnak, vagy elviccelik a dolgokat. Ráadásul mivel magabiztosak, ezért erőt sugároznak. A balhéik pedig számos nőben felébresztik azt a vágyat, hogy MIATTA majd megváltozik. Egy bunkó srác tehát minden tekintetben vonzóbb, mint egy kedves jófiúcska. Az ilyenekre akkor szokott igény lenni, amikor a nő már gyereket akar, mert ezek nem lépnek félre.
"Hát én még nem igazán találkoztam olyan lánnyal, akinek az volt a vágya hogy egy bunkó gyökérrel jöjjön össze."
Mert a nők alapvetően racionálisan gondolkodnak, de a párválasztás már érzelmi alapon működik. Az érzelmekre meg jobban hat egy "elérhetetlen" pasi, mint a jó fiú, akit könnyű megkapni.
Még annyit egyébként, hogy az ilyen jófiúknak van elég bajuk, szóval bocsánatot kérek, amiért lúzernek neveztem őket egy korábbi kommentben. De ettől még tény, hogy nem ők azok, akik a csajozásban az élen járnak. Sem stílusuk, sem a megfelelő ismeretük nincs meg hozzá.
Üdvözlettel,
"a nők szakértője" - hogy téged idézzelek.
#12 "A bunkó srácok ellenben nem hódolnak be a nőknek, ha kell, beszólnak a csajnak, vagy elviccelik a dolgokat." - Nem kell ahhoz rossznak lenni, hogy ne hódolj be egy csajnak, egy beszólással pedig az egész ismerkedés mehet a kukába, szóval ez az állításod max féligazság.
"Ráadásul mivel magabiztosak, ezért erőt sugároznak." - A jófiú kifejezés mióta jelent önbizalomhiányt is egyben?
"A balhéik pedig számos nőben felébresztik azt a vágyat, hogy MIATTA majd megváltozik." - De egyiküknek sem sikerül, ezért van az, hogy a(z okos) csajok megtanulják a leckét és soha többet nem kezdenek ilyen sráccal.
"Egy bunkó srác tehát minden tekintetben vonzóbb, mint egy kedves jófiúcska." - Ez viccnek is rossz.😂😂
"Mert a nők alapvetően racionálisan gondolkodnak, de a párválasztás már érzelmi alapon működik." - Viszont nagyon hamar racionálissá válik a gondolkodás, ha a srác egy gyökér.
"Az érzelmekre meg jobban hat egy "elérhetetlen" pasi, mint a jó fiú, akit könnyű megkapni." - Mostantól az elérhetetlen srácok is rosszfiúk? És aki könnyen adja magát, az már jó?
1. Valóban nem kell rossznak lenni ahhoz, hogy valaki ne hódoljon be egy csajnak, de a hétköznapi pasi mégis ezt teszi! Ennek okait, most nem részletezem. Tehát ez inkább rosszfiús tulajdonság.
2. A jófiúk általában önbizalomhiányosak, ez tény. Csak rájuk kell nézni, meg beszélni kell velük. Nem azok a fickók, akik át tudnák venni a vezetést egy csoportban, ha kell.
3. Racionalitás? Nézz szét a Felnőtt párkapcsolatok rovatban. Számos nő ír ki olyan kérdést, hogy milyen bunkó vele a pasija. De elhagyni nem akarja, mert szereti, szóval valami megoldást keres. Ami persze nincs, mert a srác nem fog változni.
4. Mivel a rosszfiúk általában népszerűek a nők körében, és van úgy, hogy nagy ívben tesznek a csaj igényeire, ezért ők gyakrabban vannak az "elérhetetlen" szinten. Ha te csak egy átlagos lány vagy, de azt látod, hogy a 190 cm-es, kígyúrt, balhés srácot modell csajok veszik körül, akkor talán meg fog benned fogalmazódni, hogy te kevés vagy, így neked elérhetetlen.
Jófiúnál ezt nem igazán fogd érezni. Sőt, ott az a lefolyása a dolgoknak, hogy te vagy az értékesebb, és ő akar neked megfelelni.
1. Aki ezt teszi, az bétaférfi, aminek semmi köze a "rosszfiúsághoz". Egy jófiú is lehet alfa, semmi
2. A kettő között van átfedés, de kicsit összemosod a dolgokat. Ha valaki önbizalomhiányos, akkor nem jó, vagy rossz, hanem önbizalomhiányos. Attól, hogy nem vagy egy rohadt bunkó, még lehet önbizalmad.
3. Ezért írtam, hogy ez csak az okos lányokra érvényes. Akinek nincs esze, az nyilván ilyen kérdést fog kiírni.
4. Ez is összemosás. Egy jófiú nem lehet elérhetetlen? De, úgyhogy ez sem igaz, ez is csak önbizalom kérdése.
"Jófiúnál ezt nem igazán fogd érezni. Sőt, ott az a lefolyása a dolgoknak, hogy te vagy az értékesebb, és ő akar neked megfelelni." - Majd 2 hét múlva rájön a csaj, hogy mégsem ez kell neki és le vagy pattintva. Hiába próbálod védeni a rosszfiúkat, eddig egy olyan érvet sem mondtál, ami mellettük szól.
Több érvet is felhoztam a magam véleménye mellett, ha te ezzel nem értesz egyet, akkor felesleges folytanti a vitát.
Jófiút ilyen csajokkal sosem fogsz látni:
De bunkó srácokat, akik sportkocsival mennek értük, igen.
Kérdezőnek:
A rosszfiúk sikere abban is van, hogy ők önmagukat adják. Ez sajnos nálad valószínűleg nincs meg, mivel te egy felvett szerpet akarsz játszani.
De nem is kell bunkónak lenned.
Inkább arra törekedj, hogy szerezz minél nagyobb önbizalomat. Járhatsz a középúton is, tehát nem vagy jófiú, de rosszfiú sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!