Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérlek, mondjátok meg, ez így...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek, mondjátok meg, ez így jó szöveg?🫤

Figyelt kérdés

Egy fiúval elkezdtem beszélgetni akivel egy osztályba járunk, és az elején úgy éreztem, hogy bejön nekem, de rájöttem ez nem így van. Ő meg az eleinte kedvességem miatt tökre beleélte magát, randizni hívott, meg minden. Azthiszi ő is bejön nekem. Viszont az érzéseimet nem tudom irányítani, muszáj leírnom neki, hogy ez mégsem megy nekem.🫤

Ezt szeretném neki írni:

(Itt még írok pár dolgot, de elég személyes ezért csak a végét írom le) tehát ez a vége:

"Lehet félreértettél, én valahogy nem érzem azt, amit kellene, és hiába hittem az elején ennek az ellenkezőjét, nem így van. Illetve még bűntudatom is lett, amiért már megbeszéltük a talit, amire az elején azthittem tök jó ötlet, és tényleg akartam volna menni, de már valamiért nem így gondolom. Te egy kedves, közvetlen srác vagy, akivel jókat lehet csevegni, de ennyi. Nem akarlak megbántani, és sajnálom, de én nem szeretnék tőled semmit. De attól beszélhetünk, mert én kedvellek, csak nem úgy... Megpróbáltam, és nem megy. Remélem azért nem haragszol...

2022. jún. 20. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt az egy mondatot vedd ki: "Te egy kedves, közvetlen srác vagy, akivel jókat lehet csevegni, de ennyi."

Amúgy jó, korrekt és egyértelmű.

2022. jún. 20. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem érzem azt, amit kellene ...

Nem kellene, semmit nem kell érezni. Én azt írnám: amit te szeretnél, hogy érezzek

2022. jún. 20. 10:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
nagyon szar szöveg.
2022. jún. 20. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ha hosszú levelet írsz, az kevésbé hatásos mintha csak egyszerűen azt mondanád, hogy NEM
2022. jún. 20. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz. Normális, de határozott.
2022. jún. 20. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!