Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randomember200 kérdése:
Hogyan utasitsam vissza a baratomat, aki öngyilkos hajlamokkal rendelkezik?
Figyelt kérdés
Nem régen bevalotta hogy szerelmes belém, és nem tudom hogy hogyan mondjam el neki, hogy én nem viszonzom. Félek hogy kárt tesz magában, mert a legjobb barátja nem rég ölte meg magát2022. jún. 8. 22:10
1/7 anonim válasza:
Csak nem öli meg ez miatt magát, engem már legalább 100 nő utasított vissza, azért nem kell össze jönni vele mert "szeret"...mindenkit utasítottak már vissza. Sajnálom a srácot de ha egy nő miatt megöli mégis magát az nem a te hibád lesz.
2/7 anonim válasza:
Így, ertelmesen, nem durván. Ne foglalkozz a hajlamaival. Neked ahhoz semmi közöd, nem a te felelősséged. Ő sem tehet róla, hogy úgy érzi, szerelmes. Te sem, hogy te nem érzed.
Meg fogja találni idővel azt a valakit, akivel ez kölcsönös.
Ez az élet természetes rendje. Ne sírj vele együtt, ne sajnáld. Légy józan, humánus, de következetes. Szerelmes fiút sajnálatból nem kötünk magunkhoz. Őt megalázza. Amúgy is eleve elvetélt dolog.
Szívesen beszélgetsz vele, de nem érzel másféle vonzalmat. Ennyi.
3/7 anonim válasza:
Van egy nagyon jó lány barátom, aki sokszor megmutatja, hogy miket írkálnak neki. Az ismerkedni vágyók legalább harmada azzal jön az elutasítás után, hogy akkor megöli magát, szóval szerintem ne vedd komolyan. Kivéve persze, ha már pl. volt kísérlete rá korábban is.
4/7 anonim válasza:
akárhogy is teszed, mindenhogy jobb, mintha belemennél egy kapcsolatba csakis a mentális állapotára való tekintettel
5/7 anonim válasza:
Ha nem szeretnél valakivel összejönni, akkor semmiképp ne tedd. Csak arra figyelj, hogy lehetőleg ne bántsd meg. Ha öngyilkosságot követ el a visszautasítás miatt, az nem a te hibád. Egyébként ha valóban fennáll a veszélye, hogy valaki rövid időn belül öngyilkos lesz, akkor hívhatod a mentőket is.
6/7 anonim válasza:
őszintén, egyenesen, egyszerűen
bármi is lesz a reakciója, ne felejtsd el az semmiképp nem a te hibád
sok ember van aki érzelmi manipulálással próbál kapcsolatba lépni valakivel, ne dőlj be neki, hidd el sokkal jobb ha távolságot tartasz
7/7 anonim válasza:
Őszintének kell lenned vele. Ha megteszi, az nem a te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!