KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » 🙃 meg ismerkedtem egy fiĂșval,...

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

🙃 meg ismerkedtem egy fiĂșval, de Ƒ halĂĄlosan belĂšm szeretet 4 nap alatt... Ès hiĂĄba offoltam többször is nem tƱri az elutasĂ­tĂĄst.. Folyton sĂ­r miattam.. Ès öngyilkos akar lenni.... Érzelmileg zsarol ezel.?!

Figyelt kérdés
BƱntudatot akar kelteni bennem?! Ès fĂ©lek hogy tĂ©nyleg meg teszi!? Mit tegyek? đŸ€”đŸ˜”

2020. dec. 22. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** vĂĄlasza:
66%
tanulj meg helyesen írni 😉
2020. dec. 22. 17:00
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/17 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nem kell fĂ©lned tƑle, nem fogja megtenni, ez csak egy kĂ©tsĂ©gbeesett prĂłbĂĄlkozĂĄs, hogy összegyere vele. Hagyd figyelmen kĂ­vĂŒl, Ă©s idƑvel majd tĂșllĂ©p rajta.
2020. dec. 22. 17:03
 3/17 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Ha össze is jönnĂ©l vele akkor is az egy mĂ©rgezƑ Ă©s kĂ©nyszer kapcsolat lenne.

Meg prĂłbĂĄlhatod meg Ă©rtetni vele hogy te nem vonzĂłdsz hozzĂĄ.

Ha komolyan felmerĂŒl hogy öngyilkos lehet akkor nem ĂĄrthat szĂłlni felnƑttnek, szakembernek, szĂŒleinek.

PrivĂĄtba kĂŒldtem egy videĂłt hasonlĂł tĂ©mĂĄban. TalĂĄn segĂ­t valamit.

2020. dec. 22. 17:14
 4/17 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
Aki tényleg öngyilkos akar lenni, az nem reklåmozza, csak megteszi. Tehåt nem kell félni, nem fog semmit tenni, csak azt gondolja, hogy így több esélye van. Csak éppen szånalmas
2020. dec. 22. 19:17
 5/17 anonim ***** vĂĄlasza:
78%

4.

Volt a környezetemben egy sråc aki meg is próbålt öngyilkos lenni egy låny miatt.

Azonban a kivitelezése röhejes és szånalmas is volt. (nem volt veszélyben a sråc)

2020. dec. 22. 19:23
 6/17 anonim ***** vĂĄlasza:
78%
Mennyi idƑsek vagytok?
2020. dec. 22. 20:41
 7/17 terminator9000 ***** vĂĄlasza:
100%
Viszont lĂ©gy Ăłvatos! Ezek alapjĂĄn amit leirtĂĄl egy bolond Ă©s elĂ©g szar vilĂĄgot Ă©lĂŒnk(kb az van a hĂ­rekbe ha egy pĂĄrrĂłl van szĂł hogy legyilkoljĂĄk egymĂĄst me elutasitottĂĄk,megcsalta,nemtudta hogy szakĂ­tson)
2020. dec. 22. 23:21
 8/17 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Ahogy egy internetes trollt a vĂĄlaszolĂĄsal etetsz, Ășgy Ƒt id jsjxiideolsdnkdoeooejdk
2020. dec. 23. 04:28
 9/17 A kĂ©rdezƑ kommentje:

6/8!

Èn 16, Ƒ 21.😳😳🙄

IgazsĂĄg szerint nem szĂĄndĂškoztam tƑle semmit sem! De Ƒ nem hagy bĂ©kĂ©n đŸ˜łđŸ€·đŸŒâ€â™€ïž pedigg csak egy kĂ©t szĂłt vĂĄltottunk 😳 most jöhetnek a negatĂ­v kommentek😁 nem mintha Ă©rdekelne edigg sem Ăšrdekelt 😘

2020. dec. 23. 09:30
 10/17 anonim ***** vĂĄlasza:
74%
Akkor minek jössz ide kérdezni te kislåny?
2020. dec. 23. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!