Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ meg ismerkedtem egy fiĂșval, de Ć halĂĄlosan belĂšm szeretet 4 nap alatt... Ăs hiĂĄba offoltam többször is nem tƱri az elutasĂtĂĄst.. Folyton sĂr miattam.. Ăs öngyilkos akar lenni.... Ărzelmileg zsarol ezel.?!

Ha össze is jönnĂ©l vele akkor is az egy mĂ©rgezĆ Ă©s kĂ©nyszer kapcsolat lenne.
Meg prĂłbĂĄlhatod meg Ă©rtetni vele hogy te nem vonzĂłdsz hozzĂĄ.
Ha komolyan felmerĂŒl hogy öngyilkos lehet akkor nem ĂĄrthat szĂłlni felnĆttnek, szakembernek, szĂŒleinek.
PrivĂĄtba kĂŒldtem egy videĂłt hasonlĂł tĂ©mĂĄban. TalĂĄn segĂt valamit.

4.
Volt a környezetemben egy sråc aki meg is próbålt öngyilkos lenni egy låny miatt.
Azonban a kivitelezése röhejes és szånalmas is volt. (nem volt veszélyben a sråc)

6/8!
Ăn 16, Ć 21.đłđłđ
IgazsĂĄg szerint nem szĂĄndĂškoztam tĆle semmit sem! De Ć nem hagy bĂ©kĂ©n đłđ€·đŒââïž pedigg csak egy kĂ©t szĂłt vĂĄltottunk đł most jöhetnek a negatĂv kommentekđ nem mintha Ă©rdekelne edigg sem Ăšrdekelt đ

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!