Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, nem tudom elfelejteni. Szükségem van a segítségre. Hogyan lehetnék jobban?
Szarul vagyok, mert szörnyen hiányzik az exem. Toxic volt a párkapcsolat és sokat bántott amúgy... de egészen november végéig legalább szeretett, és én is őt. És addig dolgozott is azon, hogy megváltozzon. És haladt is szépen. Kicsit hullámvasút volt, nagy fentekkel és lentekkel. De... volt neki egy nagyon egyedi személyisége. Kérdés nélkül abba szerettem bele. És soha más nőben nem láttam még ilyet. :/ És minden mélypontjával együtt rengeteg szeretetet kaptam tőle, és én is nagyon szeretem őt. A lényem egyik fele rohadtul szeretne egy párt aki mellett gyógyulhatok, a másik fele viszont nem hajlandó megbékélni a ténnyel, hogy az a pár nem ő lesz... Pedig 100% hogy nem ő lesz, mert annak ellenére hogy ő is tudja hogy ő hibázott, látni sem akar.
A múlt hónapban egy órára sem tudtam betenni a lábamat, egy feladatot se tudtam megcsinálni, sőt, enni se nagyon megy. Tíz kilót fogytam csak az első két hétben. Napi szinten vannak öngyilkos gondolataim. Krónikus depresszióval és szorongásos zavarokkal vagyok diagnosztizálva, pszichiáter kezel. Exem részéről szintúgy pszichiátriai szorongás. A probléma azzal volt, hogy nem volt képes egy idő után kezelni a párkapcsolattal járó felelősséget.
Azóta megpróbáltunk kétszer békülni, mindkétszer hatalmas összeveszés lett a vége. Jól ment minden végig, egészen addig amíg szóba nem hoztam hogy ha újra akarjuk kezdeni és nem belebukni megint az első hétben akkor dolgoznia kell magán, mielőtt újrakezdjük... Akkor mindig agresszív lett és nekem esett. Most le vagyunk tiltva egymásnak mindenhol. Igyekeztem dühöt táplálni iránta, hogy ne fájjon annyira, de szeretem. Embert feleennyire se szerettem még, mint őt. Bármit megtennék, hogy újra láthassam rámmosolyogni.
Szedd ossze magad,légy férfi. Ez a csaj nem ér ennyit. Hidd el
Legjobban ugy tudod tultenni magad ha találsz egy masik csajt. De ahhoz neked kell tenned.
Én Xanaxot szedtem szorongás miatt kedély és hangulatjavító oldja a belső feszültséget. Nekem be vált de az biztos, hogy akarnod is kell talpra állni. Nem az az erős aki sose esik el hanem az aki mindig talpra tud állni. Légy erős és férfi találd meg önmagad.
Ezek a gyógyszerek se rosszak: Frontin, Rivotril, Sanval, Rexetin Blog : Benzodiazepin ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!