Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam elengedni vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam elengedni vagy mitevo legyek?

Figyelt kérdés
Volt egy lany meg tavaly nyaron akibe szerelmes lettem de mire eljuttotam odaig hogy el mondja neki lett egy baratja es en igy mentem a sulyesztobe miutan szakitotak a baratjaval utana probaltam vigasztalni de ki hasznalt folyamatosan es elkezdett a barataimra ra irni es az egyik sracal el is kezdett valami alakulni itt en mar orobaltam ot ki zarni az eletembol de nem vette a lapot ezert volt egy kisebb viszaly is belole,ezek utan egyre rosszabb lett ahogy meseltek rengeteg kapcsolat ha lehet ezeket az egy heteseket annak nevezni.Es en sajnos mar lassan egy eve nem sikerul el engednem es az lenne a kerdesem hogy probaljak ujra beszelni vele vagy mit csinaljak azt meg hozza tennem hogy nekem is voltak alakulgatoim de sehogy se sikerult mert meg mindig nem sikerult elengedni
2022. jún. 3. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a csajt. Van 1000 másik.

Próbáld meg elterelni a gondolataidat.

Keress valami hobbit amivel lefoglalod magad, aztán az idő múlásával halványulnak majd az érzéseid.

2022. jún. 3. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj van tobb hobbim is arra az ket harom orara elvagyok de utana megint beutt
2022. jún. 3. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen nehéz, engedd el! Te is tudod hogy ennek semmi értelme, ne vakítsd el magad a reményeiddel. Tessék, egy év is eltelt már de te még mindig őt akarod. Ha jót akarsz magadnak akkor ne pazarold az időt, így csak saját magadtól veszed el. Ezt tapasztalatból mondom hidd el. Tudom milyen. De te vedd észre még időben, hogy nem hagyhatod magad ebben a helyzetben. Így csak azt fogod észrevenni hogy telik az idő egyre jobban, te meg egy érzelmileg sérült leszel.

Az lehet hogy voltak alakuló viszonyaid, de nem ok nélkül maradt annyiba. Szerintem tudat alatt bevonzod magadnak az ilyen gondolatokat, a ragaszkodásodat a lányhoz. Holott ha másképp fognád fel az egészet, akkor megkönnyítenéd a dolgaid. Adj esélyt másoknak, nyiss más lányok felé, úgyis össze fog jönni előbb utóbb. Feltéve, ha 100%osan oda is koncentrálsz, és nem azon a lányon kattogsz.

Az lehet segítene, ha kicsit most önző lennél és magadra gondolnál hogy neked mi a legjobb. Az, ha egy lány nem értékel és te mégis odavagy érte, vagy ha kialakítasz egy olyan lánnyal minőségi kapcsolatot, aki megérdemel téged. Mindenki többet ér annál hogy elnyomva legyen és semmibe nézzék. Ha ez a lány nem úgy áll hozzád ahogy kéne, akkor hagyjad, tedd túl magad rajta. Ez is csak fejben dől el amúgy. Ha mélyen belülről hajlasz is rá hogy neked csak ő kelljen és leragadsz nála, akkor persze hogy nem sikerül túllenni rajta. Józanítson ki az a gondolat hogy te többet érsz ennél. Menj olyan lányhoz akinél hasonlóan észreveszel rajongást, nem pedig semlegességet. Ne hagyd hogy elmenjen az idő a fejed fölött.

És attól sem lenne jobb ha beszélnél vele ezekről. Ez nem az a téma amit meg kell beszélni, ilyenkor csak az van hogy menj tovább. Ha beszélnél vele attól nem változna meg az ő felfogása és hozzáállása feléd. Vagy te el tudod azt képzelni hogy egy beszélgetés után varázsütésre megváltozik? Attól nem lesz jobb ha sérülékennyé teszed magad a szemében.

Lesz olyan lány akit érdekelni fogsz.

Jót akarok ezzel, remélem segítettem.

2022. jún. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!