Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elengedni valakit?
Figyelt kérdés
Hihetetlen hogy ennyire ragaszkodó vagyok, mikor tudom hogy sokkal jobb lenne így nekem, de képtelen vagyok...2020. jún. 27. 23:07
1/2 anonim válasza:
Mert még szereted:)
Ez normális, majd túl lépsz rajta és akkor sokkal jobb lesz ez csak idők kerdese:)
2/2 Thispain válasza:
A babáknál van egy olyan jelendég, hogy mikor megmarkolnak valamit, nem igen tudják elengedni. Nálad ez nagy valószínűséggel megmaradt, vagy a körülmények miatt újra kialakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!