Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a barátnőtöket egy ilyen fiú bulijába ?
A fiú vele egyidős , új osztálytárs, és barátnőm is mondta már,hogy látszik rajta,hogy bejön neki barátnőm.
Most is amikor meghívta,olyanokat írt neki,hogy na majd én leitatlak, meg,hogy már megvan a helye hol fog aludni stb stb.. ugye ottalvós buli. Év elejétől ismeri a srácot, de ugye 2 hónap volt nagyjából jelenléti oktatás.
Ti mit csinálnátok a helyembe ? Jogosan vagyok féltékeny ?
20/f ő 17/l
Igen, jogosan vagy féltékeny.
Nem tilthatom jogilag a barátnőmet ettől, de ha elmenne eléggé zavarna a barátnőm idiótasága.
Elengedni nem tudnám amúgy sem, lévén nem az én tulajdonos, nem vagyok szülője, hogy megengedjek valamit neki, max javaslatokat tehetek.
Én nem féltékeny lennék, mert bíznak a barátnőmben, lévén a bizalom minden kapcsolta alapja. DE aggódnék a testi épségéért, a "majd én leitatlak" konkréten erőszaktevésre utal.
Meg amúgy is, egy járvány közepén bulikba járni hazárd játék, hiába fiatal valaki, na meg az egészségügyisek arculatát köpése.
Nyilván muszáj "elengedned" ezt te is tudod gondolom
De a helyedben engem is rohadtul idegesítene és ki is mutatnám hogy nem tetszik a dolog
16/L
csak mi járunk a párommal esetek nagyrészében együtt bulizni? 😅 úgy soha sem kell ilyentől tartani.
egyébként ne aggódj, ha bármi lesz kiderül úgyis, ha meg hajlamos megcsalásra akkor megteszi előbb utóbb úgyis 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!