Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Miért mindig a legjobb barátaimba szeretek bele?

Ezt nem értem...

Az a baj, hogy nagyon közeli barátaimba szeretek bele és ők persze nem így éreznek irántam

És én hülye ezt el is mondtam nekik

Nem kellett volna

De nem tudom, hogy mit tegyek

Felejtsem őket el vagy ne...

Nem tudom...

És már senkivel sem olyan a kapcsolatom, mint azelőtt...

2022. máj. 3. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Igen, célszerű őket elfelejteni.
2022. máj. 3. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
MIért mondtad el nekik és egyáltalán miért gondolod azt, hogy baj az, hogy elmondtad nekik? Akik ezért megutáltak, azokat hagyd a fenébe szerintem, mert nem érdemelnek meg hiszen te Őszinte vagy, nekik az meg már úgy tűnik, hogy sok.
2022. máj. 3. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Hát viszonyulj hozzájuk ugyanúgy mint előtte. És mondj le arról, hogy valaha is együtt leszel velük. De kb. ennyi.
2022. máj. 4. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért mindig a legjobb barátaidba szeretsz bele, mert barátkozni is olyanokkal szoktunk, akik számunkra szimpatikusak. Így egyenes út vezet.
2022. máj. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!