Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Ha több mint fél éve ismerek egy srácot, akivel már egész jóban vagyok és hát... tetszik nekem és lehet, hogy én is neki viszont ebben nem vagyok teljesen biztos akkor el kellene neki mondanom, hogy kedvelem. Mert lehet, hogy jól sülne el, viszont ha nem akkor nem szeretném a barátságunkat ezzel tönkretenni. Mit kellene tennem?

Valójában még megölelni sem merem szóval tényleg nem tudom.

2022. febr. 26. 16:40
 1/6 anonim válasza:
Szia. Hogy közeledik feléd? Esetleg ad valami jeleket hgy úgy érdekled őt?
2022. febr. 26. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Amikor beszélgetünk, akkor mindig nagyon közel hajol és nagyon figyelmes, mert olyan dolgokra emlékszik amire más nem szokott. Ha egy nap többször találkozunk akkor mindig köszön és mosolyog. Már észrevettem, hogy nagyon sokat néz amikor nem vagyok mellette. Ja és amikor beszélgetünk akkor szinte végig az arcomat figyeli, vagy mélyen a szemebe néz.

Ja és a haverjai elég érdekesen viselkednek a társaságomban.

Meg előfordult már olyan is, hogy feljött a haverjával egy olyan emeletre ahol egész héten nincs órájuk, nekem meg folyton ott van.

Szóval nem tudom, mert lehet csak jó barátnak gondol és azért viselkedik így.

2022. febr. 27. 10:44
 3/6 BroHelpPlease válasza:
100%
Szerelmes beled, de vigyazz, nehogy kihasznaljon
2022. febr. 28. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2022. márc. 2. 20:09
 5/6 anonim válasza:
Próbálj meg egy másik fiúval beszélni lehetőleg hgy ő is lássa olyannal beszélj akire sztd féltékeny lenne😅és ha nagyon néz közbe vagy oda is megy tuti szerelmes beléd😅gyerekes módszer de így kiderítheted😅. Szerintem ha figyelmes veled meg keresi a társaságod tetszhetel neki de én nem hiszem hgy ki használna mert akkor már megtette volna és nem elégedne meg a barátságotokkal😅sok sikert❤
2022. márc. 4. 06:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! <3
2022. márc. 6. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!