Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Ha több mint fél éve ismerek egy srácot, akivel már egész jóban vagyok és hát... tetszik nekem és lehet, hogy én is neki viszont ebben nem vagyok teljesen biztos akkor el kellene neki mondanom, hogy kedvelem. Mert lehet, hogy jól sülne el, viszont ha nem akkor nem szeretném a barátságunkat ezzel tönkretenni. Mit kellene tennem?
Valójában még megölelni sem merem szóval tényleg nem tudom.
Amikor beszélgetünk, akkor mindig nagyon közel hajol és nagyon figyelmes, mert olyan dolgokra emlékszik amire más nem szokott. Ha egy nap többször találkozunk akkor mindig köszön és mosolyog. Már észrevettem, hogy nagyon sokat néz amikor nem vagyok mellette. Ja és amikor beszélgetünk akkor szinte végig az arcomat figyeli, vagy mélyen a szemebe néz.
Ja és a haverjai elég érdekesen viselkednek a társaságomban.
Meg előfordult már olyan is, hogy feljött a haverjával egy olyan emeletre ahol egész héten nincs órájuk, nekem meg folyton ott van.
Szóval nem tudom, mert lehet csak jó barátnak gondol és azért viselkedik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!