Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, hogy rám írjon és elkezdjünk beszélgetni?
Van egy srác aki tetszik nekem, a barátnőim szerint én is tetszem neki, viszont nem beszélünk sokat. Heti 2 közös óránk van, általában akkor szoktunk beszélgetni, de ez nem rendszeres. Viszont minden nap találkozunk a susuban és akkor szokott köszönni.
Már többen is mondták, hogy amikor én nem figyelek akkor szokott nézni, viszont én nem tudom, hogy ez egyáltalán jelent e valamit. Viszont amikor a barátaival van és én is arra járok akkor eléggé feltünően néznek, múltkor pl köszönt is a haverja nekem pedig soha nem beszéltünk még.
Esetleg van valakinek valami használható tanácsa ezzel kapcsolatban?
Az a gond, hogy kissé félek és szeretném, ha ő tenné meg az első lépést.
Már volt, hogy beszéltünk üzenetben, de nem nevezhető igazi beszélgetésnek. (alig tartott 2 percig) Ez hónapokkal ezelőtt volt, azóta nem nagyon merek ráíri.
De most hiába vársz rá, magától csak úgy random nem fog írni.(nagy valószínűséggel)
Ne félj, tedd meg az első lépést.
Beszélj vele többet a suliban (és lehetőleg többé ne hívd susunak), keresd a társaságát - nem ráakaszkodva, de érezze hogy kíváncsi vagy rá. Légy türelmes, ismerkedjetek.
Ha akar valamit, idővel rád fog írni vagy egyből elhív, még akkor is ha tele van barnával a gatyája. Ha nem akar vagy kapcsolatot nem szeretne, akkor nem fog.
A "szia, hogy vagy"-ot érdemes elfelejteni teljesen. A szűz fiúkák itt persze örülnének minden morzsának, de ezzel a szöveggel nem sokat fogsz érni.
Írj rá rögtön valami beszédtémával például “szia, nagyon jók a képeid” vagy valami aktuális téma.
Ooc: nálam működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!