Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljek vele, illetve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljek vele, illetve mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki nagyon tetszik és ideje lenne lépnem. Az a helyzet, hogy szerintem ő nem gondol rólam semmi komolyat. Ma találkozunk elvileg, csak mivel párszor az utóbbi hetekben kérdeztem, hogy akar-e találkozni mindig elfoglalt volt. (Vizsgaidőszakunk volt elsősorban, ezt meg is értem).

Hétfőn írtam neki, hogy van-e kedve találkozni ma, csak kicsit iszogatni meg beszélgetni. Mondta, hogy persze, jó ötlet. Mondtam, hogy írjon még, ha ma ráér. Hát nem írt, de el tudom képzelni, hogy délután még fog. Vagy írjak én neki? Hogy “szia, akkor ma este?”

A másik dolog. Voltak köztünk régebben elég egyérelmű jelek, aludt nálam (nem volt semmi, de hozzámbújt), párszor simán lesmárolhattam volna, mert adta a helyzet, de nem mertem. Sok minden más volt, de nem szeretnék részletekbe belemenni. Mindenesetre már a barátai is noszogatták, amikor körülöttem volt.

Az utóbbi 2 hétben alig beszéltünk, csak egyszer találkoztunk, voltunk bowlingozni egyetemi társakkal. Akkor nagyon jól elvoltunk. Van most neki tudatommal egy másik srác is a képben, de haverom rákérdezett (nem én kértem meg, ő saját kíváncsiságból kérdezte, aztán a csaj annyit mondott, hogy “jaj semmi komoly, csak néha beszélgetünk meg találkozunk”.) mellesleg szerintem az a srác meleg, bár 100%-ig nem vagyok benne biztos, de ránézésre kicsit az. A csaj egyik “randink” után még átment hozzá iszogatni. Ezután kérdezett rá haverom, és ekkor mondta, hogy semmi különös. Annyit tudok, hogy sokáig fent voltak (reggelig), és a csaj nagyon berúgott.

Na minden esetre, ha ma találkozunk, akkor már jó lenne megbeszélni, hogy mi van köztünk, mert hetek, ha nem hónapok óta ezen agyalok. Hogyan kezdeményezzem? Mit mondjak pontosan? Vmi olyasmit szeretnék mondani, hogy nem tudom mi van köztünk, de jó lenne megbeszélni. Maradjunk csak barátok? Ő mit gondol rólam? Neki csak egy “haver” vagyok? BME-sek vagyunk, sok lány nincs az egyetemen, inkább fiú barátai vannak. Eselteg szó szerint valaki leírná mit mondana? Nem tuodom egyszerűen megfogalmazni.

Előre is köszi!! 18/f

2022. febr. 11. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ez már nagyon erőltetett, szerintem ő nem akar semmit. Keress másik lányt.
2022. febr. 11. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez tényleg elég szarul hangzik. Én arra gondolnék hogy balfaszkodtál mikor lett volna lehetőséged, aztán mostmár letett rólad, nem úgy néz rád. Majd legközelebb legyél tökösebb.
2022. febr. 11. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor már ne igen erőltessem? Most van egy másik csaj nekem, aki nagyon aranyos. De most ő vele élőben még sosem találkoztam, csak annyit tudok, hogy egy szakra járunk. Vele is találkozom a napokban elvileg.

De igen, igazatok van, nagyon sokat bénáztam, aztán most már késő gondolom..

2022. febr. 11. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Egy rákérdezést megér, hogy akar-e veled találkozni, amikor aztán nyíltan rákérdezhetnél, hogy akar-e veled szórakozni. Ha habozik, vagy neme-et mondd, mondj le a további erőltetéstől.
2022. febr. 11. 15:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem irt azota sem, szoval ez ennyi volt
2022. febr. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!