Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Kedvelek egy srácot már egy jó ideje, igazából többszőr is beszéltgetünk, és már azt is észrevettem, hogy ő keresi a társaságom.

Szeretném jobban megismerni, viszont kissé félek. Volt már, hogy ráírtam és beszeszéltünk, de nem nevezhető igazi beszélgetésnek.

Van közös óránk és ott általában mindig velem lóg. És én tényleg szeretném jobban megismerni. Könnyűnek hangzik, hogy csak írjak rá és kérdezzem meg hogy akar e velem beszélni, viszont nagyon félek. Mert nem szeretném elrontani.

Mit gondoltok, mit kellene tennem?

2022. jan. 24. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki tisztán, hogy szeretnél vele mondjuk találkozni suli után és hogy ő benne van e a dologban. Beszélgess vele minél többet, keresd te is a társaságát. Ne aggódj ezen ennyire, nem fogod elrontani. :)
2022. jan. 24. 18:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! <3
2022. jan. 24. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Majd azért egy helyzetjelentést írjál, hogy hogyan alakultak a dolgok! :) 17/L
2022. jan. 24. 18:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképp! :)
2022. jan. 24. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a legjobb ha írsz neki vagy találkozol vele. Ő hogyan viselkedik veled?
2022. jan. 24. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, kb én is ebben a szituban vagyok. Nagyon nem tudok semmit sem javasolni, csak annyit, hogy próbálj meg neki apró jeleket adni, és ha viszonozza akkor nyerő. 😄
2022. jan. 24. 22:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Azzal nem rontassz el semmit, ha ráírsz.:)
2022. jan. 24. 23:49
 8/12 A kérdező kommentje:

hát izé... az már tiszta, hogy ő tetszik nekem és én pedig neki, vagyis az egymásnak küldött jelek az ezt mutatják.

De nagyon kis aranyos velem, amikor élőben beszélgetünk akkor tök sok mindenre figyel, és van hogy hetekkel később visszakérdez. Meg amikor beszélgetünk akkor mindig közelebb hajol hozzám, tudjátok ez már olyan intim zóna. Szóval jól elvagyunk de nem nagyon történik semmi konkrét és írni nem szokott sajnos.

2022. jan. 24. 23:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem gáz ha én tenném meg az első lépést?
2022. jan. 25. 00:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem🙂
2022. jan. 25. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!