KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal...

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal van a problĂ©ma vagy velem ?

Figyelt kérdés

🌐 Egy "GYAKORIS" lĂĄnnyal DISCORD-on beszĂ©lgettem...Ă©s mondta,hogy: "plĂĄzĂĄzgatnak"

😏 Én meg gondoltam csak Ășgy kĂ©rnĂ©k egy "ÉLETKÉPET", nem rĂłla...hanem a környezetrƑl egy olyan Ă©letkĂ©pet, amit az INSTA-ra/TWITTER-re szoktak fellƑni! Itt egy pĂ©lda : [link]

🍔 Ɛ pl. Ă©pp Ă©tterembe evett (az asztalos/tĂĄnyĂ©ros "INSTA"kĂ©p pont PERFECT lett volna)

És ilyet szól, hogy :

- "Van egy olyan érzésem hogy te nem csak beszélgetni akarsz..."

(viccet fĂ©lre tĂ©ve... Ƒ az introvertĂĄlt vagy ez mĂĄr tĂșl szemĂ©lyes...?)

2022. ĂĄpr. 24. 11:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

Engem nem zavarnak a képeid, mert te ilyen vagy, és kész.

A sértödös , ronda szavakat hasznåló kiasszonyt pedíg nagy ívben felejtsed el !

MagĂĄnvĂ©lemĂ©ny, hogy Ă©n sem örĂŒlnĂ©k, ha itt nyilvĂĄnosan rĂłlam lenne szĂł.

2022. ĂĄpr. 29. 18:30
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 42/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#41.) Pedig az egĂ©sz GYK (tinipĂĄrkapcsolatok/FelnƑpĂĄrkapcsolatok) errƑl szĂłl !

đŸ€ŠđŸ» Az emberek felteszik a pĂĄrkapcsolati gondjaikat.

🙄 Azok nem zavarnak ?

đŸ€ŠđŸ» Csak ez az egy ? (senki sincs megnevezve,akĂĄr te is lehetsz, akĂĄr nem:)

2022. ĂĄpr. 29. 18:37
 43/45 anonim vĂĄlasza:
23%
Ez nem volt szemĂ©lyes... A csaj elĂ©ggĂ© visszahĂșzĂłdĂł...
2022. mĂĄj. 15. 13:46
 44/45 anonim ***** vĂĄlasza:
8%

KĂ©rdezƑ,

Azt megkérdezhetem, hogy mik ezek az emojik?

2022. mĂĄj. 16. 17:36
 45/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

đŸŠžđŸ»â€â™‚ïž Ez ilyen sajĂĄtos HEPPJEIM :3

🌈 Kicsit szĂ­nesebbĂ© teszi az unalmas szĂŒrke hĂ©tköznapokat/hozzĂĄszĂłlĂĄsokat.

đŸŽ„ Valamint, egy kicsit vizuĂĄlisabb megjelenĂ­tĂ©st ad a mondandĂłmnak :)

2022. mĂĄj. 16. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!