KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal...

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal van a problĂ©ma vagy velem ?

Figyelt kérdés

🌐 Egy "GYAKORIS" lĂĄnnyal DISCORD-on beszĂ©lgettem...Ă©s mondta,hogy: "plĂĄzĂĄzgatnak"

😏 Én meg gondoltam csak Ășgy kĂ©rnĂ©k egy "ÉLETKÉPET", nem rĂłla...hanem a környezetrƑl egy olyan Ă©letkĂ©pet, amit az INSTA-ra/TWITTER-re szoktak fellƑni! Itt egy pĂ©lda : [link]

🍔 Ɛ pl. Ă©pp Ă©tterembe evett (az asztalos/tĂĄnyĂ©ros "INSTA"kĂ©p pont PERFECT lett volna)

És ilyet szól, hogy :

- "Van egy olyan érzésem hogy te nem csak beszélgetni akarsz..."

(viccet fĂ©lre tĂ©ve... Ƒ az introvertĂĄlt vagy ez mĂĄr tĂșl szemĂ©lyes...?)

2022. ĂĄpr. 24. 11:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

MĂĄr ne is haragudj de ha egy lĂĄny(vagy Ă©pp srĂĄc,tökmindegy) egy ilyen kĂ©rdĂ©st kiĂ­rna rĂłlam,aztĂĄn mĂ©g el is kĂŒldenĂ© hogy"gondolkozzak el rajta",hĂĄt abban a pillanatban tiltanĂĄm is mindenhol.

Ɛ fĂ©lreĂ©rterte,te meg ahelyett hogy normĂĄlis stĂ­lusban megbeszĂ©lnĂ©d vele,egyszerƱen nevetsĂ©gesen tĂșlreagĂĄlod.

2022. ĂĄpr. 24. 18:08
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#11.) Én töröltem Ƒt Discordon egybƑl 🙂 (nem Ƒ engem) 🙃

MĂĄr akkor elköszöntem tƑle Ă©s töröltem, mikor benyögte azt, hogy :

đŸ‘§đŸœ "Van egy olyan Ă©rzĂ©sem hogy te nem csak beszĂ©lgetni akarsz..."

đŸ§‘đŸ» "Sok sikert a BarĂĄtkeresĂ©sben, Szia !"

đŸ€š ValĂłban nem tudtam megbeszĂ©lni vele! Ahogy kimondta ezt, Ă©n lefagytam, Ă©s rĂĄjöttem, hogy Ƒ kĂ©ptelen lenne a megĂ©rtĂ©sre :| HĂŒlyesĂ©g/Ă©rtelmetlen fĂĄradozni vele... Elköszöntem, letöröltem(DC). GYK-n meg vĂ©gszĂłkĂ©nt megmutatom neki az eredmĂ©nyt, Ă©s majd a szavazĂĄs eredmĂ©nye fĂĄradozik helyettem a megĂ©rtĂ©sben :)

2022. ĂĄpr. 24. 18:23
 13/45 anonim ***** vĂĄlasza:
8%
Ilyenek a lĂĄnyok. UtoljĂĄra mondom, ba*zd ki az abakon az ilyet.
2022. ĂĄpr. 24. 18:26
 14/45 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Nem értem a problémådat ember:D

SimĂĄn megmondod neki hogy de,ha nem Ă©rti meg hĂĄt az Ƒ baja.

EttƑl mĂ©g nem kell ennyire tĂșlreagĂĄlni,az ilyen fura vĂĄlaszokhoz hozzĂĄ kell szokni,mĂ©g a normĂĄlisabb lĂĄnyok is ilyenek nĂ©ha,ez van. ElĂ©g frusztrĂĄlt Ă©leted lesz ha minden ilyen aprĂł hĂŒlyesĂ©gen fennakadsz:/

2022. ĂĄpr. 24. 18:40
 15/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

♄ Köszönöm a vĂĄlaszod #14.-es ! đŸ‘đŸ»

( nem kiakadåsból írtam ki a kérdést - csak a szavazås eredményét szerettem volna megmutatni a lånynak)

đŸ‘đŸ» Mert a kĂ­vĂŒl ĂĄllĂłk mindig jobban ĂĄtlĂĄtjĂĄk a dolgot ;)

2022. ĂĄpr. 24. 18:56
 16/45 anonim ***** vĂĄlasza:
90%

JĂł amit eddig mondtĂĄl azzal mĂĄr nem prĂłbĂĄlok vitatkozni,neked ilyen a felfogĂĄsod,van egy elkĂ©pzelĂ©sed arrĂłl hogy kĂ©t ember között egy beszĂ©lgetĂ©snek hogyan kellene zajlania...ez van,ezen Ășgy tƱnik nem akarsz vĂĄltoztatni.

De az hogy a szavazĂĄsban az egyik lehetƑsĂ©g az hogy tĂșl szemĂ©lyesya mĂĄsik meg az hogy a lĂĄny tĂșl zĂĄrkĂłzott,aztĂĄn az orra alĂĄ dugod,hĂĄt az krva nagy parasztsĂĄg tƑled. KonkrĂ©tan megszavaztattad a gyakori dĂ­szes nĂ©pĂ©vel hogy egy szĂĄmodra szinte ismeretlen lĂĄnynak problĂ©ma van a szemĂ©lyisĂ©gĂ©vel. Te pedig gondolom a sajĂĄt elkĂ©pzelĂ©sed szerint mindent tökĂ©letesen csinĂĄltĂĄl,Ă©s nyilvĂĄn Ƒ tĂșl zĂĄrkĂłzott hogy veled egyĂĄltalĂĄn kommunikĂĄlhasson:D

2022. ĂĄpr. 24. 19:15
 17/45 anonim ***** vĂĄlasza:
89%

Én már csak a lány reakciójára vagyok kíváncsi... :D

Ha ezt most olvasod, te a kĂ©rdĂ©sben forgĂł lĂĄny, akkor csak annyit szeretnĂ©k mondani neked, hogy a kĂ©rdezƑ egy utolsĂł gyökĂ©r, nyertĂ©l vele, hogy letiltott :D

2022. ĂĄpr. 24. 21:08
 18/45 anonim ***** vĂĄlasza:
44%
Szerintem itt a kĂ©rdezƑ kĂ©ptelen a megĂ©rtĂ©sre
2022. ĂĄpr. 24. 21:21
 19/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#17.)-es - Ennyire nem lehetsz kiéhezve...

đŸ€š [link]

2022. ĂĄpr. 24. 21:26
 20/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#18.) A szavazås eredménye egyértelmƱen megmutatja a dolgok ållåsåt :)

đŸ€Ą És hogy ugyan az az ember kommentel :D

(az a sråc, aki megharagudott råm - amiért nem voltam hajlandó megadni a låny nevét)

2022. ĂĄpr. 24. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!