Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đââïžđ€Šââïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal van a problĂ©ma vagy velem ?
đ Egy "GYAKORIS" lĂĄnnyal DISCORD-on beszĂ©lgettem...Ă©s mondta,hogy: "plĂĄzĂĄzgatnak"
đ Ăn meg gondoltam csak Ășgy kĂ©rnĂ©k egy "ĂLETKĂPET", nem rĂłla...hanem a környezetrĆl egy olyan Ă©letkĂ©pet, amit az INSTA-ra/TWITTER-re szoktak fellĆni! Itt egy pĂ©lda : [link]
đ Ć pl. Ă©pp Ă©tterembe evett (az asztalos/tĂĄnyĂ©ros "INSTA"kĂ©p pont PERFECT lett volna)
Ăs ilyet szĂłl, hogy :
- "Van egy olyan érzésem hogy te nem csak beszélgetni akarsz..."
(viccet fĂ©lre tĂ©ve... Ć az introvertĂĄlt vagy ez mĂĄr tĂșl szemĂ©lyes...?)
MĂĄr ne is haragudj de ha egy lĂĄny(vagy Ă©pp srĂĄc,tökmindegy) egy ilyen kĂ©rdĂ©st kiĂrna rĂłlam,aztĂĄn mĂ©g el is kĂŒldenĂ© hogy"gondolkozzak el rajta",hĂĄt abban a pillanatban tiltanĂĄm is mindenhol.
Ć fĂ©lreĂ©rterte,te meg ahelyett hogy normĂĄlis stĂlusban megbeszĂ©lnĂ©d vele,egyszerƱen nevetsĂ©gesen tĂșlreagĂĄlod.
#11.) Ăn töröltem Ćt Discordon egybĆl đ (nem Ć engem) đ
MĂĄr akkor elköszöntem tĆle Ă©s töröltem, mikor benyögte azt, hogy :
đ§đœ "Van egy olyan Ă©rzĂ©sem hogy te nem csak beszĂ©lgetni akarsz..."
đ§đ» "Sok sikert a BarĂĄtkeresĂ©sben, Szia !"
đ€š ValĂłban nem tudtam megbeszĂ©lni vele! Ahogy kimondta ezt, Ă©n lefagytam, Ă©s rĂĄjöttem, hogy Ć kĂ©ptelen lenne a megĂ©rtĂ©sre :| HĂŒlyesĂ©g/Ă©rtelmetlen fĂĄradozni vele... Elköszöntem, letöröltem(DC). GYK-n meg vĂ©gszĂłkĂ©nt megmutatom neki az eredmĂ©nyt, Ă©s majd a szavazĂĄs eredmĂ©nye fĂĄradozik helyettem a megĂ©rtĂ©sben :)
Nem értem a problémådat ember:D
SimĂĄn megmondod neki hogy de,ha nem Ă©rti meg hĂĄt az Ć baja.
EttĆl mĂ©g nem kell ennyire tĂșlreagĂĄlni,az ilyen fura vĂĄlaszokhoz hozzĂĄ kell szokni,mĂ©g a normĂĄlisabb lĂĄnyok is ilyenek nĂ©ha,ez van. ElĂ©g frusztrĂĄlt Ă©leted lesz ha minden ilyen aprĂł hĂŒlyesĂ©gen fennakadsz:/
â„ïž Köszönöm a vĂĄlaszod #14.-es ! đđ»
( nem kiakadĂĄsbĂłl Ărtam ki a kĂ©rdĂ©st - csak a szavazĂĄs eredmĂ©nyĂ©t szerettem volna megmutatni a lĂĄnynak)
đđ» Mert a kĂvĂŒl ĂĄllĂłk mindig jobban ĂĄtlĂĄtjĂĄk a dolgot ;)
JĂł amit eddig mondtĂĄl azzal mĂĄr nem prĂłbĂĄlok vitatkozni,neked ilyen a felfogĂĄsod,van egy elkĂ©pzelĂ©sed arrĂłl hogy kĂ©t ember között egy beszĂ©lgetĂ©snek hogyan kellene zajlania...ez van,ezen Ășgy tƱnik nem akarsz vĂĄltoztatni.
De az hogy a szavazĂĄsban az egyik lehetĆsĂ©g az hogy tĂșl szemĂ©lyesya mĂĄsik meg az hogy a lĂĄny tĂșl zĂĄrkĂłzott,aztĂĄn az orra alĂĄ dugod,hĂĄt az krva nagy parasztsĂĄg tĆled. KonkrĂ©tan megszavaztattad a gyakori dĂszes nĂ©pĂ©vel hogy egy szĂĄmodra szinte ismeretlen lĂĄnynak problĂ©ma van a szemĂ©lyisĂ©gĂ©vel. Te pedig gondolom a sajĂĄt elkĂ©pzelĂ©sed szerint mindent tökĂ©letesen csinĂĄltĂĄl,Ă©s nyilvĂĄn Ć tĂșl zĂĄrkĂłzott hogy veled egyĂĄltalĂĄn kommunikĂĄlhasson:D
Ăn mĂĄr csak a lĂĄny reakciĂłjĂĄra vagyok kĂvĂĄncsi... :D
Ha ezt most olvasod, te a kĂ©rdĂ©sben forgĂł lĂĄny, akkor csak annyit szeretnĂ©k mondani neked, hogy a kĂ©rdezĆ egy utolsĂł gyökĂ©r, nyertĂ©l vele, hogy letiltott :D
#17.)-es - Ennyire nem lehetsz kiéhezve...
đ€š [link]
#18.) A szavazås eredménye egyértelmƱen megmutatja a dolgok ållåsåt :)
đ€Ą Ăs hogy ugyan az az ember kommentel :D
(az a sråc, aki megharagudott råm - amiért nem voltam hajlandó megadni a låny nevét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!