KezdƑoldal » Tini pĂĄrkapcsolatok » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal...

Figyelem! A Tini pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei 16 Ă©ven felĂŒli lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 16 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

đŸ™â€â™€ïžđŸ€Šâ€â™‚ïž A "GYAKORIS" lĂĄnnyal van a problĂ©ma vagy velem ?

Figyelt kérdés

🌐 Egy "GYAKORIS" lĂĄnnyal DISCORD-on beszĂ©lgettem...Ă©s mondta,hogy: "plĂĄzĂĄzgatnak"

😏 Én meg gondoltam csak Ășgy kĂ©rnĂ©k egy "ÉLETKÉPET", nem rĂłla...hanem a környezetrƑl egy olyan Ă©letkĂ©pet, amit az INSTA-ra/TWITTER-re szoktak fellƑni! Itt egy pĂ©lda : [link]

🍔 Ɛ pl. Ă©pp Ă©tterembe evett (az asztalos/tĂĄnyĂ©ros "INSTA"kĂ©p pont PERFECT lett volna)

És ilyet szól, hogy :

- "Van egy olyan érzésem hogy te nem csak beszélgetni akarsz..."

(viccet fĂ©lre tĂ©ve... Ƒ az introvertĂĄlt vagy ez mĂĄr tĂșl szemĂ©lyes...?)

2022. ĂĄpr. 24. 11:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** vĂĄlasza:
96%
#20 a szavazĂĄs eredmnye az hogy alĂĄny visszahĂșzĂłdĂł. Ez csak annyit mutat meg, hogy te ennek ellenĂ©re is eröltetted volna a dolgot, fĂŒggetlenĂŒl hogy neki ez kellemetlen, vagyis 0 megĂ©rtĂ©st sikerĂŒlt tanusĂ­tanod
2022. ĂĄpr. 24. 21:45
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:
#21.) Hidd el, nem Ă©li meg kellemetlennek a dolgot - (lĂĄtnĂĄd miket Ă­rt privĂĄtba:)
2022. ĂĄpr. 24. 22:01
 23/45 anonim ***** vĂĄlasza:
96%
szerintem Ƒ ezt jobban tudja mint te. Ă­rni meg kĂ©pet kĂŒldeni nem ugyanaz. egy kĂ©pbƑl sok minden kiderĂŒl, sokkal szemĂ©lyesebb. de te ezt meg sem prĂłbĂĄlod megĂ©rteni, ha csak a magad igazad szajkĂłzod, minek kĂ©rdezel egyĂĄltalĂĄn?
2022. ĂĄpr. 24. 22:15
 24/45 anonim ***** vĂĄlasza:
92%
Szerintem a szavazås egyik opciója sem a megfejtése a dolognak. Ɛ nem zårkózott és nem is személyes dolog egy plåzakép, szimplån csak nem ismerkedni akart.
2022. ĂĄpr. 24. 23:21
 25/45 anonim ***** vĂĄlasza:
96%

MĂĄsnak is Ă­rja amĂșgy a privĂĄtokat, vagy csak nekem?:D

Iyenekkel tĂ©nyleg felesleges normĂĄlis stĂ­lusban beszĂ©lni mert csak az idƑmet pazaroltam,nem tudom hogy tĂ©nyleg kĂ©ptelen megĂ©rteni a problĂ©mĂĄt,vagy direkt lesz@r minden olyan vĂĄlaszt ami nem tetszik neki...

2022. ĂĄpr. 24. 23:25
 26/45 anonim ***** vĂĄlasza:
87%
Nem, nekem is írt. Mindenkire, aki számára nem megfelelƑ valaszt írt, azt hiszi, hogy a lány. :D
2022. ĂĄpr. 25. 11:29
 27/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#26.) Minek Ă­rnĂ©k rĂĄ a lĂĄnyra, ha tiltottam - Ă©s Ășgy se lĂĄtnĂĄm a vĂĄlaszĂĄt ?

Egy kis logikĂĄt vigyĂŒnk mĂĄr bele huszonhatos ;)

Mondom mĂ©g egyszer: a lĂ©nyeg/hangsĂșly a szavazĂĄs eredmĂ©nyĂ©n van, nem pedig a "kisebbsĂ©g" (2ember) kommentjein :D AttĂłl hogy hangosabbak lesztek, az eredmĂ©nyen nem vĂĄltoztat :)

🟠 FelƑlem bár mit írhattok 🟠 HA AZ EREDMÉNY MÉG A HOLDRÓL IS LÁTSZIK !

🌐 [link]

2022. ĂĄpr. 25. 12:26
 28/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:
#26. - vagy csak nem te vagy az akinek đŸ„„KÓKUSZđŸ„„ a kedvenc fƑszereplƑje o_O)'
2022. ĂĄpr. 25. 13:05
 29/45 anonim ***** vĂĄlasza:
90%
#27 te teljesen hĂŒlye vagy? A szavazĂĄs eredmĂ©nye semmire nem ad magyarĂĄzatot. Nem jelenti azt, hogy igazad volt. Csak annyit jelent, hogy egy szerencsĂ©tlen, visszahĂșzĂłdĂł lĂĄnyra prĂłbĂĄltad tapintatlanul rĂĄerƑltetni magad. Ennyit mutat meg a szavazĂĄs.
2022. ĂĄpr. 25. 14:37
 30/45 A kĂ©rdezƑ kommentje:

#29.) Én nem erƑltettem semmit sem :D

- KĂ©rtem

- Ƒ vĂĄlaszul: "Van egy olyan Ă©rzĂ©sem hogy te nem csak beszĂ©lgetni akarsz..."

- én meg elköszöntem :D

HOL lĂĄtsz itt rĂĄerƑltetĂ©st ? (huszonkilencesđŸ€Ą) :D

2022. ĂĄpr. 25. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!