Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 🙍‍♀️🤦‍♂️ A "GYAKORIS" lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

🙍‍♀️🤦‍♂️ A "GYAKORIS" lánnyal van a probléma vagy velem ?

Figyelt kérdés

🌐 Egy "GYAKORIS" lánnyal DISCORD-on beszélgettem...és mondta,hogy: "plázázgatnak"

😏 Én meg gondoltam csak úgy kérnék egy "ÉLETKÉPET", nem róla...hanem a környezetről egy olyan életképet, amit az INSTA-ra/TWITTER-re szoktak fellőni! Itt egy példa : [link]

🍔 Ő pl. épp étterembe evett (az asztalos/tányéros "INSTA"kép pont PERFECT lett volna)

És ilyet szól, hogy :

- "Van egy olyan érzésem hogy te nem csak beszélgetni akarsz..."

(viccet félre téve... ő az introvertált vagy ez már túl személyes...?)

2022. ápr. 24. 11:57
A kérdező szavazást indított:
❌ A lány a zárkózott
⭕️ Az plázakép túl személyes...
35 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
10%
Csak egy idióta liba, sztem tiltsd le
2022. ápr. 24. 12:07
 2/45 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem csak félreértette. A legtöbb fiú nem csak beszélgetni akar, és nyilván bizalmatlan pont azzal az egyel is, aki tényleg csak azt akar.
2022. ápr. 24. 12:10
 3/45 A kérdező kommentje:

A (#3.)-as kommentelő "a lány" :/

⏰ Időközben elküldtem a lánynak a "kérdést", reménykedve hát ha látván a szavazás eredményt ~ elgondolkozik.

❌ Hát helyette csak sértő privát üziket ír... (lelkinyomoronc/gyógyós/nemnormális..)

✅ Úgy hogy most igaza volt az (#1.)-esnek (tényleg nem okés a lány, és le is kellett tiltanom)

2022. ápr. 24. 13:03
 4/45 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi, de borzasztó idegesítő, hogy telenyomod emojikkal a szöveget, nem lehet, hogy az a baja?
2022. ápr. 24. 13:07
 5/45 Thispain ***** válasza:
86%
Több emoji-t használsz, mint egy lány.
2022. ápr. 24. 13:08
 6/45 anonim ***** válasza:
95%
Oké, miért kell mindenhez emoji? Már nem azért, de elég komolytalannak tűnsz tőle...
2022. ápr. 24. 13:34
 7/45 A kérdező kommentje:

#5/#6/#7 - aktív chat-eltünk (nem emojiztam nála) : ott időm se lenne emojizni.

(Miért használok ? Ilyen vagyok:)

2022. ápr. 24. 13:52
 8/45 anonim ***** válasza:
98%
Megmondom őszintén, lehet én se reagáltam volna jól ha kiteregeti valaki a problémáját rólam gyakorin, és még az orrom alá is dörgöli. Nem így kellett volna reagálnia de sosem csak az egyik fél a hibás.
2022. ápr. 24. 14:37
 9/45 anonim ***** válasza:
39%
Az emojiaiddal meg semmi baj, csak nem ehhez vagyunk szokva ha szereted használd
2022. ápr. 24. 14:38
 10/45 anonim ***** válasza:
75%
Krva gáz ez a sok emoji.
2022. ápr. 24. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!