Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok hogy dolgozzák fel, hogy nem kellenek a jóképű srácoknak?
Igazából nincs is mit feldolgozni. Ez csak egy dolog. Annyira nem venném magamra, ha visszautasítana. Ha odáig lépnék, hogy én kezdeményeznék. Akkor már mindegy. Benne van a pakliban.
Majd jön helyette egy értékesebb fiú :)
"De amugyis, ti fiuk, biztos nem igy mukodtok. Nem a személyiség szamit. "
súlyos tévedés, a személyiség is ugyanannyira számít mint a külső
Tényleg?
Most kellemesen csalódtam. Benned is.
Szerintem azért csak csúnya lányok közelednek hozzád, mert te is visszataszító vagy, csak ugye a nagy egód miatt egy Supermant látsz a tükörben.
Ha annyira jóképű lennél, mint amennyire hiszed, a szép lányok is tapadnának rád, nem csak a rondák. Persze ehhez értékes belső is kellene, ami úgy tűnik, hogy nincs. Elég szomorú ez, mert a "gyönyörű" kinézeteddel itt panaszkodsz a gyakorin, ahelyett hogy egy szép és értelmes barátnővel töltenéd az időt. Eleve, aki jóképű és szép, az nem mondja magára, mások mondják neki. Szerénység és intelligencia, ugyebár.
Én, mint többek által szépnek mondott lány, bottal kergetem el az olyan üres és ronda srácokat, mint te. :D
A szépet is elzavarom, ha ostoba.
Gondolj már bele... Ha jóképű (és intelligens) lennél, nem itt panaszkodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!