Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as jóképű pasik mennyire nyitottak a tinilányok ismerkedésére?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 19:56
3/9 anonim válasza:
Remélem boldog vagy, most biztos mennek az üzik.
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg jönnek, bár engem érdekelt volna egy aktualis válasz is..
Félek hogy nem vennének elég komolyan, nem lennék annak a korosztálynak elég "nő" csak kislány... érdekelt mi erről a többség véleménye.
2019. máj. 26. 21:15
5/9 anonim válasza:
Nyitott vagyok,keresgetek,ismerkedek,de nem egyszerű.. 37 F
6/9 anonim válasza:
Akiket te 30 évesnek hiszel látásból , lehetséges -5 évvel még fiatalabbak .... Amúgy a tini alatt mit értesz? Mert egy kerek 30 éves egy 15 éves lánytól nyilván nem kapcsolatot akar.
7/9 anonim válasza:
Teljesen nyitott vagyok, örömmel venném, s komolyan venném
Budapesti férfi
8/9 anonim válasza:
Jó a neved Budapest Férfi, te köcsög pedofil
9/9 anonim válasza:
Osztálytársam 18 éves, 38 éves palija van.
De volt neki 33 és 37 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!