Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányok hogy dolgozzák fel, hogy nem kellenek a jóképű srácoknak?
Remélem is hogy udvarias voltál. Már nem azért de nem tűnsz fel pozitív fényben ha lányokat rondának hívsz. Nem tetszik a kinézet? Ok, attól még nem ronda. Tessék, egy lány válasza.
A kinézet nem minden. Lehetsz nagyon jó képű, ha bunkó szemét vagy, a normális lányoknak nem fogsz kelleni. Hallottál arról, hogy ha valakinek megtetszik a személyisége akkor lehetséges hogy a külsejét is máshogy látod?
Nincsenek csúnya lányok, mert van annyi ember hogy valakinek úgyis tetszeni fog, de ez nem jelenti hogy lesz kapcsolata is.
"Nem tetszik a kinézet? Ok, attól még nem ronda."
ha nem tetszik akkor mi más lenne?
"Hallottál arról, hogy ha valakinek megtetszik a személyisége akkor lehetséges hogy a külsejét is máshogy látod?"
ez baromság, először a külsőt nézem. ha az nem jön be akkor lehet akármilyen személyisége, nem fog érdekelni.
Hat, ugyanez van a jóképű fiúkkal is. Először a belsot nezzuk. Mert a későbbiekben az számít es nem a kockahas
Lehet akarmilyen csabito... aki kapcsolatot akar, azt nem a külső fogja teljesen befolyasolni
"aki kapcsolatot akar, azt nem a külső fogja teljesen befolyasolni"
ez igaz, de ha nem jön be külsőre akkor a személyiségével szart se fog érni
De.
Nekem ért mar nagyon sokat. Es képzeld,utana a szememben is megvaltozott.
A csunya fiubol vonzó fiu lett, miutan megismertem szamomra megnyero tulajdonsagait, ertekeit.
Ugyhogy a személyiség igenis nagyon sokat szamit/er
Pozitívan dolgozom fel, mivel nem érdekel, ha valaki nyíltan vállalja hogy "csúnya vagyok", akkor az annyit is ér, és nekem is csúnya lesz ettől a megnyilvánulástól.
Nem is olyan férfit keresnek a csúnya lanyok, akik csak külsőségekre mennek. Szóval,nem vált ki olyan nagy hiányérzetet. Majd felnősz, és nagyobb dilemmák is a nyakadba szakadnak
Amúgy te erre a témára izgulsz fel? Netalán-tán itt éled ki a keserűséged?
Te nem a téglás kegyetlen fiú vagy?
Nem is fog. Te fiubol vagy. En lanyos tapasztalatomat irtam le. A fiuk teljesen mashogy vannak kodolva.
Es beloled kiindulva, te igazan a felszinre tekintesz, de nem ismered meg az embert igazán. Mit akartál? Hogy valamelyik csunyalany szemelyiseget megkedveled? Ez nem történt meg veled soha? Ha mar ugy nyitsz felejuk h "rondak"...
De amugyis, ti fiuk, biztos nem igy mukodtok. Nem a személyiség szamit. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!