Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csúnya lányok hogy dolgozzák...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lányok hogy dolgozzák fel, hogy nem kellenek a jóképű srácoknak?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 22:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Remélem is hogy udvarias voltál. Már nem azért de nem tűnsz fel pozitív fényben ha lányokat rondának hívsz. Nem tetszik a kinézet? Ok, attól még nem ronda. Tessék, egy lány válasza.

A kinézet nem minden. Lehetsz nagyon jó képű, ha bunkó szemét vagy, a normális lányoknak nem fogsz kelleni. Hallottál arról, hogy ha valakinek megtetszik a személyisége akkor lehetséges hogy a külsejét is máshogy látod?

Nincsenek csúnya lányok, mert van annyi ember hogy valakinek úgyis tetszeni fog, de ez nem jelenti hogy lesz kapcsolata is.

2022. ápr. 1. 19:05
 12/26 A kérdező kommentje:

"Nem tetszik a kinézet? Ok, attól még nem ronda."

ha nem tetszik akkor mi más lenne?

"Hallottál arról, hogy ha valakinek megtetszik a személyisége akkor lehetséges hogy a külsejét is máshogy látod?"

ez baromság, először a külsőt nézem. ha az nem jön be akkor lehet akármilyen személyisége, nem fog érdekelni.

2022. ápr. 1. 19:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Hat, ugyanez van a jóképű fiúkkal is. Először a belsot nezzuk. Mert a későbbiekben az számít es nem a kockahas

Lehet akarmilyen csabito... aki kapcsolatot akar, azt nem a külső fogja teljesen befolyasolni

2022. ápr. 1. 21:27
 14/26 A kérdező kommentje:

"aki kapcsolatot akar, azt nem a külső fogja teljesen befolyasolni"

ez igaz, de ha nem jön be külsőre akkor a személyiségével szart se fog érni

2022. ápr. 1. 21:33
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

De.

Nekem ért mar nagyon sokat. Es képzeld,utana a szememben is megvaltozott.

A csunya fiubol vonzó fiu lett, miutan megismertem szamomra megnyero tulajdonsagait, ertekeit.

Ugyhogy a személyiség igenis nagyon sokat szamit/er

2022. ápr. 1. 21:37
 16/26 anonim ***** válasza:

Pozitívan dolgozom fel, mivel nem érdekel, ha valaki nyíltan vállalja hogy "csúnya vagyok", akkor az annyit is ér, és nekem is csúnya lesz ettől a megnyilvánulástól.

Nem is olyan férfit keresnek a csúnya lanyok, akik csak külsőségekre mennek. Szóval,nem vált ki olyan nagy hiányérzetet. Majd felnősz, és nagyobb dilemmák is a nyakadba szakadnak

2022. ápr. 1. 21:39
 17/26 A kérdező kommentje:
velem nem fordult elő soha ilyen, pedig már kb 10 ronda lány próbálkozott nálam, jófejek voltak meg minden de attól még csúnyák maradtak
2022. ápr. 1. 21:40
 18/26 anonim ***** válasza:

Amúgy te erre a témára izgulsz fel? Netalán-tán itt éled ki a keserűséged?

Te nem a téglás kegyetlen fiú vagy?

2022. ápr. 1. 21:41
 19/26 A kérdező kommentje:
mivan? milyen téglás fiú?? egyébként nem erre izgulok csak kíváncsi voltam hogy milyen érzés a csúnya lányoknak ha elutasítja őket egy jóképű srác
2022. ápr. 1. 21:43
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem is fog. Te fiubol vagy. En lanyos tapasztalatomat irtam le. A fiuk teljesen mashogy vannak kodolva.

Es beloled kiindulva, te igazan a felszinre tekintesz, de nem ismered meg az embert igazán. Mit akartál? Hogy valamelyik csunyalany szemelyiseget megkedveled? Ez nem történt meg veled soha? Ha mar ugy nyitsz felejuk h "rondak"...

De amugyis, ti fiuk, biztos nem igy mukodtok. Nem a személyiség szamit. Stb

2022. ápr. 1. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!