Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! (tízen/huszonévesek), nektek bejönnek az ilyen fiúk? (KÉP)
Figyelt kérdés
LINK: [link]
A KÉPEN LÁTHATÓ SRÁC EGY ÉNEKES!
Kíváncsi vagyok, a tizenéves lányoknak mennyire lenne az esete egy ilyen karakter.
Köszi a válaszokat.
2020. ápr. 1. 20:35
5/21 anonim válasza:
Nem az esetem, de aranyosnak nez ki, lehetne a haverom.
6/21 anonim válasza:
Tizenévesnek oké, de huszonévesen mit kezdjek valakivel, aki 13-nak néz ki? Jézusom, semmilyen szinten nem jön be. Nem vagyok pedofil.
23N
7/21 anonim válasza:
Inkább olyan aranyos. Jo, mondjuk a barátomra is szoktam mondani hogy aranyos, de ő olyan szexin aranyos. Aki a képen ő meg olyan haverilag lenne aranyos. :D
8/21 Sjsjyj válasza:
Jól néz ki de nekem inkább Shawn Mendes az esetem:D18/L
9/21 anonim válasza:
Nem rossz, de Shawn Mendes és Tom Holland szerintem mindent visz. :DD
16/L
10/21 anonim válasza:
Nem jön be, nem tudom hány éves, de nekem túl kisfiús, 13-nak néz ki kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!