Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta, hogy felejtsem el őt?
Figyelt kérdés
Egy 28 éves férfiról van szó. 16 éves koromban szűz voltam akkor is,és azóta is egy kislány voltam megbolondított teljesen. Cigánylány vagyok,és nálunk/náluk szokás volt hogy a lányokat elszöktetik,férjhez mennek.És elkezdtünk több mint 2 és fél éve beszélgetni fbn. De ez azóta is csak irkalas. Viszont én annyira benne voltam ebben a hülye kis világomban,hogy jujj elvesz babánk lesz stb. Hogy teljesen nm azt mondom hogy bele szerettem,de beleőrültem ebbe a dologba,és nem bírom őt azóta se elengedni.Mindennap beszélünk. De végig amit én nem tudtam,együtt volt más lányokkal,hazudott nekem,megalázott. Igyse tudom sajnos megutalni. Pedig mondhatni nem is ismerem, nem akar velem találkozni. Becsap, azt mondja hogy jön, és a végén direkt össze vesztünk tali előtt,hogy tudja mire fogni hogy miért nem jött. Most is van egy kapcsolata 7 hónapja,amire én rájöttem (egy 15 éves lánnyal). Mikor rájöttem életében először letiltott engem. És hetekig fel sem oldott. És most feloldott egy ilyen 2 hónapja kb. És azóta is hiteget hogy jön hozzám,találkozunk, kidobja a lányt csak találkozzunk előtte és utána mindent lezar. De ez nem így van. És már bele őrülök. Mit tegyek? Hogy tudjak ebből a dologból kilépni? Nem bírom ki sajnos hogy ne írjak neki vissza..😩 de van mikor egy nap órákig ignoral irkalok mint egy bolond és órák múlva küld egy lájkot vagy annyit ír hagyd abba ne kezd el ennyi. Utána meg pár nap múlva lekönyörgi a csillagokat az égről.2022. febr. 26. 13:17
1/4 anonim válasza:
Nem normális amit csinálsz...azt sem értem miért nem lehet kibírni hogy letiltod a f..ra, és többet nem beszélsz vele. Értem én hogy fiatal vagy de ne legyél már kapca rongy, keress valaki mást...ilyen emberrel akarod elveszíteni a szűzességed? meg gyereket :D hagyjad már...15 éves lánnyal kavarni ennyi idősen kicsit gáz.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem normális amit csinálok...barátaim sincsenek sajnos, én csak vele beszélgettem messengeren is mindig, elvégeztem az iskolát de most érettségim ugrott miatta, mert elcsalt mindig hogy majd talizunk ne menjek be iskolába, és volt mikor nem mentem be így össze gyűltek az igazolatlanok, szóval most munkát keresek hogy valahogy lefoglaljam magam ne legyen mindig a telefon a kezembe mert szó szerint csak vele beszélgettem.
2022. febr. 26. 13:35
3/4 anonim válasza:
Az okés hogy valakit szeretünk de ez már nem az, kezded tönkre tenni magad egy idióta srác miatt, inkább menj vissza a suliba...meg hova akarsz még gyereket? Irreális az egész.
4/4 A kérdező kommentje:
Mert engem így neveltek, én ezt látom hogy férjhez mennek a lányok,gyerekük van.Ahhoz képest meg én nem is vagyok olyan fiatal,én 19 leszek májusban. Szakmám van,dolgoztam is már 3 évet érettségit elszurtam most. De én ebbe születettem bele ebbe az életvitelb,és nekünk ez a természetes hogy korán lesz babánk stb. O meg elhitette velem hogy igen ő nagyon szeretné, tegnap is írta hogy tudja velem örökre szólna a kapcsolat,meg ilyenek hétfőn kamm jött volna hozzám, csak én tegnap este bekattantam,mivel egyáltalán nem látszik úgy hogy köztük romlana a kapcsolat a lánnyal. Tehát a csaj az mai napig annyira megvan érte veszve hogy nem hiszem hogy hanyagolja őt. Oké elmondta ha talizik velem,utána vele lezárja de ha ennyire latszik a lányon hogy szereti akkor nem gondolom h most pl össze lennének veszve. Vagy tényleg tervben van hogy elhagyja. Mivel egy faluban laknak kitudja mikor megy át hozzá, rá fogja hogy dolgozikés nem megy átde beszélni is miről tudnak. Ezek a gondolatok eszembe jutnak és borul minden mert igen én csináltam tegnap is a vitát azóta nem szól hozzám lájkokat küld.
2022. febr. 26. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!