Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek?
Pár hónapja találkoztam egy sráccal egy házibuliban és rám volt tapadva (kicsit már idegesített) másnap rám írt ...beszélgettünk(az elején nem nagyon akartam vele foglalkozni mert 10 év van közöttünk és ezt mondtam is neki) találkoztunk párszor (meg volt sertődve ha nem kerestem)ez így ment 3-4 hónapig(és lehet hogy kezdtem érezni valamit)aztán nem úgy keresett. Irtam neki nem nézte meg , nem válaszolt .Megkérdeztem hogy miért de azt válaszolta azért mert én sem irok neki(de ugye azért nem nagyon írtam neki mert nem válaszolt, de azért kerestem)egy darabig megint keresett aztán megint nem válaszolt hiába írtam neki meg se nézte és most letörölte magát mindenhonnan.
És egyszerűen nem tudom miért és ettől kikészülök , fogalmam sincs hogy hogyan felejthetném el őt, vagy mit tehetnék.(nem tudom hogy ő hiányzik vagy csak az érzete hogy volt úgymond "valaki" mellettem vagy mind kettő😪)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!