Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sommersby ről nem találok...

A sommersby ről nem találok sehol adatot,rengeteg cukor van benne? Tehát aki diétázik az felejtse el hogy esténként megiszik egyet-egyet?

Figyelt kérdés
A válaszokat Előre is köszönöm

2021. febr. 1. 12:38
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom mennyi van benne pontosan, de nyáron ittam ilyet, akkor megnéztem és emlékszem, hogy megállapítottam, hogy elég sok van benne. Mindennapi fogyasztása mindenképp túlzás lenne.
2021. febr. 1. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
72%

Milyen adatra gondolsz?

Mert a címkén rajta van, hogy 100 ml 55-62 kalóriát tartalmaz, attól függ, milyen ízesítésű. Tehát egy üveggel 181-205 kalória.

2021. febr. 1. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha belfér a diétádba +1000 kalória, akkor ötöt is nyugodtan megihatsz.
2021. febr. 1. 13:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
A körtésben például nincs hozzáadott cukor, az almásban van (legalábbis a címkéjük szerint). Nézd meg mindnek a címkéjét, és döntsd el az alapján, hogy melyikkel jársz jobban.
2021. febr. 1. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A hozzáadott cukor a ciderekben az erjesztéshez kell. Ha pluszban tennének bele azt leerjesztené az élesztő.
2021. febr. 1. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Vander83! Az egy másik dimenzió, ahol a Sommersby és hasonlók úgy készülnek! :D Ez nem cider, amit gyártanak! Szóval milyen élesztő? :D Szóda, aroma, alkohol, cukor!

Egyébként sincs teljes mértékben igazad, mert amennyiben kiszűröd az élesztőt, szénsavasítod (CO palackkal) majd lezárod, akkor nincs mi leerjessze a maradék cukrot, abban erjedés nem alakul ki, mivel levegőtől el van zárva. Most az más kérdés, hogy a cider az igazából utóerjedéssel szénsavasított történet és egyébként szűretlen... Az előbbit én sem szoktam betartani, mert jobban uralható a szénsavasítás, ha hagyom kierjedni, majd palackozáskor teszek hozzá cukrot, ami ismét beindítja az erjedést és karbonizálja.

2021. febr. 2. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 csak azotthoni gyártást ismerem :) a nagyüzemit szerencsére nem
2021. febr. 2. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!