Mit tegyek ha esténként rámtör az édességhiány?
Ez annak a jelen, hoyg nap közben túl kevés szénhidrátot/kalóriát fogyasztasz.
Valószínüleg vagy az "egészségesen evés" nem az, vagy a "pont annyi, amennyi a súlyodhoz kell" túl kevés.
Írd meg az adataidat, akkor lehet tudni, hogy elegendö kalóriát fogyasztasz-e, illetve nem szabad minden szénhidrátot kihagyni, mert arra is szükséged van.
Minden képpen egyél nap közben is több CH-t, valószínüleg valamivel több kcal is kellene, és akkor nem lesz ilyen.
Vagy az is lehet, hogy csak unatkozol. Egyébként milyen nemű vagy? Pl. nők azért kívánják a csokis édességeket a menstruáció alatt, mert magnéziumra van szükségük és kalóriára. A kakaóban sok a magnézium, a cukor meg gyors energiát biztosít. Ezt is ki lehet váltani egészséges ételekkel.
Egyébként este mikor édességezel, akkor képes lennél normális kaját enni? Mert ha nem, akkor te nem az éhség miatt eszel.
Keress valami ch "mentes" lehetőséget.
Egy ideig én is küzdöttem ezzel.
Mondjuk nálunk a cukrászdában van paleo csokis valami süti, egy olyan szelet megoldja.
Vagy tojásfehérje +eritrit +dió, ebből sütöttem diós,mogyorós v.kókuszos)habcsókot (kell még bele pár apróság) de olyan édes hogy nem tudok belőle sokat
Vagy valami turmix, kb 4 deci, amitől kipukkanok...
Meg házi túrókrémet szoktam, az is édesség.
Ugyanígy voltam.
Ma már inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok, pedig soha nem voltam elhízva.
A hirtelen és rendszeresen bevitt nagy mennyiségű édesség akkora cukorsokkot okoz, hogy tönkre vágod a hasnyálmirigyed.
Csináld azt, amit az 1-es írt!
"nem tudom mit csinálok rosszul"
Azt, hogy probalsz ennyire patent lenni ... szamolod a kaloriakat ... es felsz az elhizastol ... csak ennyit csinalsz rosszul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!