Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit tegyek ha esténként...

Mit tegyek ha esténként rámtör az édességhiány?

Figyelt kérdés
Napközben igyekszem egészségesen enni, pont annyit amennyit a súlyomhoz képest kellene, viszont esténként hatalmas édességhiány tör rám, képes vagyok megenni egy egész Nutellát, vagy tábla csokit egy este alatt. Ha félbe is hagyom, csak azon jár az eszem és mindíg visszatérek a konyhába és eszem belőle, egészen addig amíg el nem fogy... Mit tegyek? Nem akarok elhízni

2021. jan. 7. 07:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Nem egészséges a hozzáállásod, korlátozod saját magad, ezért persze, hogy jobban sóvárogsz utána. Edd meg nyugodtan kisebb mennyiségben, és kompenzáld mozgással, ez a normális életvitel lényege, hogy mindent mértékkel... te jelenleg mértéktelenül arra a félelemre vagy kihegyezve, hogy hízni fogsz.
2021. jan. 7. 22:14
 12/16 anonim válasza:
93%

Az 1500 kalória ehez a korhoz kevés. Nagyjából ez egy gyengébb fógyokúra napi kalória bevitele.

Neked kb 1800-2000 kalórát kéne enned és ebben az esetben se nem híznál/fogynál

2021. márc. 24. 17:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 mit értesz azalatt hogy gyengébb fogyókúra?
2021. márc. 24. 20:31
 14/16 anonim válasza:
93%

#12 azt h ha napi 1500 kalóriát eszik egy nap a kérdező akkor azzal lassan tudna a fogyni.

Mert például ha valaki pl a kérdező napi 1000 kalóriát enne egy ideig minden nap akkor gyorsabban fogyna. (tudom h nem fogyás a cél, csak magyarázás égett írtam)

Amúgy nem értem miért lettem le pontozva. Ezek az adatok igazak, nyugodtan nézzetek utána.

2021. márc. 24. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
#14 ha az a célja valakinek hogy le fogyjon, majd a dupláját hizza vissza, akkor tényleg csak 1000 kalóriát egyen🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ nem vagy normalis! 1500 kalóriával simán lehet fogyni, de még ez a mennyiség is elég kevés❗
2021. márc. 24. 21:29
 16/16 anonim válasza:
93%
#14 a lényeg 15ös az h ha a kérdező napi mennyiségben 1500at eszik az már fogyókúrának számít
2021. márc. 25. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!