Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a tanáromat?
Teljesen belezúgtam az egyik tanáromba. Elég nagy a kor külömbség köztünk (30 év), tisztában vagyok azzal hogy nem lehet köztünk semmi, mind a ketten rosszul jönnénk ki belőle ha véletlen összejönnénk ezért is szeretném elfelejteni. Heti 1-szer találkozunk, ezért így elég nehéz. Az is rátesz hogy az osztályban velem folyton kivételezik. (pl: Segít a dolgozatban, ha a jegy 4-5 között van akkor megadja az 5-öst, és ez azért fura mert mással nem csinálja, pedig nem csak én állok jól a tantárgyából.) Újra úgy szeretnék tekinteni rá mint a többi tanáromra. Ha vége az órának, és nem láthatom hiányzik. Minél több dolog történik köztünk egyre jobban fáj.
Ui: Nincs apa komplexusom, van apám és jóba vagyok vele. tisztában vagyok az érzéseimmel, és tudom hogy nem lehet köztünk semmi.
Miert ne johetnetek ossze?
Bar erdekes kapcsolat lenne ekkora korkulonbseggel, 19 vagy.
Leerettsegizel, aztan lehuzod a nacijat es mehet amire vagytal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!