Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyna felejtsek el valakit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyna felejtsek el valakit akivel egy osztályba járok?

Figyelt kérdés

Sajnos beleszerettem az egyik osztálytársamba akivel jóban is vagyok de visszautasított nem is egyszer. Az volt a kifogása hogy nem járna az osztálytársával viszont összejött egy lánnyal az osztályból.

A gond az hogy ezt néznem is kell és az is hogy próbál velem jópofizni amikor én időt kértem hogy lezárrjam magamban a dolgokat.

Valami tipp esetleg hogy ne kapjak ,,idegbajt"?

18/L

2022. febr. 4. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Xanax...vagy egy füves cigi napi 1 g :d bár őszintén nem tudom miért kell ezen rágódni, de fiatal vagy és hülyeségeket csinálsz, nyilván én sem voltam más.

Ha nem élsz káros szenvedélyekkel, akkor miért nem küldöd el simán a p..ba, amikor jó pofizik?

2022. febr. 4. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
ne járjatok egy osztályba
2022. febr. 4. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Istenem, ezek az értelmes tanácsok! Mivel tizennyolc vagy, ha gimis végzős, akkor mázlid vad, jövőre már nem kell látnod. Ha nem, akkor kicsit szívásabb a dolog. Próbáld lekötni a figyelmed, esetleg kezdj el randizni valaki mással. Ha összejön, az a srác el fogja terelni a figyelmed, azt is elfelejtheted, hogy valaha tetszett. Most hirtelen jobb nem jut eszembe. Kitartást!
2022. febr. 4. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Próbáld kerülni a kontaktokat. Tudom, hogy ez egy osztályban nehéz, de mondjuk szünetben legyél máshol, órán ne nézz rá és online se beszélgess vele.

#3-as is jót írt.

2022. febr. 4. 23:14
 5/5 A kérdező kommentje:
#3-4-es Köszönöm a tanácsokat sajnos még egy évig osztálytársak leszünk úgyhogy húzós lesz de megpróbálok továbblépni a dolgokon.
2022. febr. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!