Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyna felejtsek el valakit akivel egy osztályba járok?
Sajnos beleszerettem az egyik osztálytársamba akivel jóban is vagyok de visszautasított nem is egyszer. Az volt a kifogása hogy nem járna az osztálytársával viszont összejött egy lánnyal az osztályból.
A gond az hogy ezt néznem is kell és az is hogy próbál velem jópofizni amikor én időt kértem hogy lezárrjam magamban a dolgokat.
Valami tipp esetleg hogy ne kapjak ,,idegbajt"?
18/L
Xanax...vagy egy füves cigi napi 1 g :d bár őszintén nem tudom miért kell ezen rágódni, de fiatal vagy és hülyeségeket csinálsz, nyilván én sem voltam más.
Ha nem élsz káros szenvedélyekkel, akkor miért nem küldöd el simán a p..ba, amikor jó pofizik?
Próbáld kerülni a kontaktokat. Tudom, hogy ez egy osztályban nehéz, de mondjuk szünetben legyél máshol, órán ne nézz rá és online se beszélgess vele.
#3-as is jót írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!