Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el azt,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el azt, akibe régen beleszerettem?

Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt egy táborban megismertem egy fiút. Mindegyik barátnőmnek udvarolt, csak nekem nem, sokszor kínos helyzetbe hozott, ami rosszulesett. Aztán mégis beleszerettem egy kicsit. A tábor után nem találkoztunk, mert nagyon messze lakunk. Leírtam, mit érzek iránta és elküldtem neki. Nem fogadta rosszul, de elutasított, elég kínos volt az egész, kicsit hülyén jött ki. 1 évig nem tudtam feledni. Akkor, amikor egy barátnőmnek elsírtam ezt az egészet, megkönnyebbültem és úgy éreztem, lezártam magamban a dolgot. A napokban a barátnőimmel váratlanul összefutottam a sráccal és előjöttek bennem a régi sérelmek, a féltékenység, a harag. Nem illik hozzám a srác, de nagyon nehéz felejteni. Nagyon szeretem a társaságot, ahol megismertem a fiút, megbeszéltük, nyáron összejövünk egy hétre. Félek attól, hogy iszonyú kínosan érezném magam a múltbéli dolgok miatt, csak még jobban összekavarná az instabil mentális és lelki állapotomat az egész, a csapat is szétesne a ki nem mondott konfliktus miatt. Már most szorongok ettől a helyzettől. Azért kattogok ezen az egészen, mert még nem volt párkapcsolatom, ő az első, akinek szerelmet vallottam, nem tudom feldolgozni, hogy akkor elutasított, az önbizalmam is nulla azóta. Mit tegyek? Hogyan tudnék túllépni az egészen? Aki volt már hasonló cipőben, az hogyan felejtett? Légyszíves, komoly válaszokat írjatok.17/L

2021. febr. 19. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
81%

Hát ha ennyitől össze törtél akkor mi lesz később?

Amúgy szerintem ez még szerelemnek sem nevezhető, csak imponált neked hogy a többi csajnak udvarol, ezért gondolom megkívántad.

De mindegy mindenkinek más a tűrő képessége...próbálj meg ne foglalkozni vele, keress mást nem ez a világ vége.

Még egy csomó barátod lehet nem kell egynél leragadni még csak 17 éves vagy!

2021. febr. 19. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

#1 " csak imponált neked hogy a többi csajnak udvarol, ezért gondolom megkívántad."

Miért imponáló a srác, ha másnak udvarol? Fiúként kérdem

2021. febr. 19. 18:11
 3/5 anonim ***** válasza:
43%

2-es

Fordítva is van ilyen.

Tegyük fel alapból annyira nem tetszik egy csaj neked, de elkezdi oda adogatni magát a haverjaidnak, és akkor benned is felvetődik a kérdés "csak én ne húzzam meg"? vagy valami ilyesmi.

2021. febr. 19. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem xD Ha haverjaimnak dobálgatja magát akkor számomra értéktelen lesz
2021. febr. 19. 18:21
 5/5 anonim ***** válasza:
79%
Én is így vagyok vele, de sokan máshogy gondolkodnak:D
2021. febr. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!