Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek cigány lánnyal?
Alapból fel sem tűnt a csajon, egyáltalán nem annak tűnik, se bőre, se szeme, haja nem olyan. De megláttam a családját, akkor esett le, hogy mi a helyzet, és hát elég, hogy mondjam, hangos család, azzal a tipikus cigány mentalitással, kultúrával vagy hogy mondjam. Nem ilyen mezítlábas putrisok, kulturált körülmények közt élnek, csak hát ők maguk olyanok amilyenek, főleg a testvérek, rajtuk látszik is a származás.
Nem szeretnék provokálni a kérdéssel senkit, nem vagyok rasszista sem, csak hát sok jót nem tapasztaltam eddig a romákkal kapcsolatban, főleg hogy én nem vagyok az, félek hogy megesznek reggelire kívülállóként...
✅ Felejtsd el ! KIZÁRT !
✅ Ha nem érezni rajta, hogy cigány (attitűd/család) - akkor nem is annak tekintem, így ezt nem is veszem számításba. De ez ritka ! És valszeg akkor szóba se hoztad volna !
✅ De ha már így hoztad szóba! Valszeg érezni rajta valamit,hogy nem oké a dolog.
❌ Egy barátom is össze jött az egyikkel,aztán született egy gyerek - aztán összevesztek - a családja teljes bedobással szajkózta, hogy hagyja el. Teli beszélték a csaj fejét.
❌ A srácot a cigány család még meg is verte (többször), mert "elhagyta/szétváltak". Függetlenül attól , hogy a srác nem akart elválni..
❌ A gyereket kitagadta a család (1 évesen). A srác meg teljesen egyedül neveli a leányzót. Gyerektartás nélkül. Korcsnak/sárosnak tekintik a gyereket a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!