Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek cigány lánnyal?
Alapból fel sem tűnt a csajon, egyáltalán nem annak tűnik, se bőre, se szeme, haja nem olyan. De megláttam a családját, akkor esett le, hogy mi a helyzet, és hát elég, hogy mondjam, hangos család, azzal a tipikus cigány mentalitással, kultúrával vagy hogy mondjam. Nem ilyen mezítlábas putrisok, kulturált körülmények közt élnek, csak hát ők maguk olyanok amilyenek, főleg a testvérek, rajtuk látszik is a származás.
Nem szeretnék provokálni a kérdéssel senkit, nem vagyok rasszista sem, csak hát sok jót nem tapasztaltam eddig a romákkal kapcsolatban, főleg hogy én nem vagyok az, félek hogy megesznek reggelire kívülállóként...
Én se vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok. :D
Amúgy én biztos nem jönnék össze így egy cigány csajjal, hogy kapcsolat és hosszútávra terveztek. Ha jól néz ki, egyszer meghúznám, de semmi több.
Szevasz Tesvérem! Engedjed el az általánosítast More! Figyelj buksi jó ember lehet meg attól h cigány, vedekezzetek a csajjal!!! Nehogy rad varjanak 1 gyereket :D
De amúgy a cigányok fantasztikusan az agyba!
Én összejönnek a csajjal de csak ha tenyleg normalis!
Szevasz Testvérem
Mit mentegetőzöl? A dolgokat a nevükön kell nevezni.
Abszolút természetes, hogy klf. népeknek eltérő a mentalitásuk, a kultúrájuk, a szokásaik. Ez genetikailag is determinált. Az is a természet törvénye, hogy minden nép ragaszkodik a sajátjához és aszerint él.
Kivéve, ha az a befogadó nép kultúráját veszélyeztei, az együttélést ellehetetleníti.
Amúgy előfordul vegyes házasság, mely jól működik. De nagyon ritka. Lásd, Szabó Zsófi exe is kulturált fiatalember, mégis, mivel a srác a komplexusai miatt túlkompenzál, viszont Zsófi egészségesen lazább, magabiztosabb, nem működött a házasságuk.
Azt viszont tudni kell, hogy minden házasságban kapja az ember a párjának a családját is, a mentalitással együtt. Ha velük vagy, neked kell alkalmazkodnod.
Jó alkalom a párodat megfigyelni a saját családja körében. Hogyan beszél, hogyan viselkedik, milyen a jelleme.
7-es vagyok.
És bizony, van alapja a fenntartásaidnak. Nem elég, ha te elfogadod, ha a te családod elfogadja, mert őt magát nézi és nem azt, ahonnan jött.
Vajon az övéintéged befogadnak-e?
És ez a nehezebb ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!