Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha van crushotok, attól még összejönnétek egy másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki szerintetek szép, és beszélgettek vele naponta, és van mellette a crushotok akivel valószínűleg nem lesz semmi. Összejönnétek az előbbi lánnyal?
Aktuális a szitu, nem tudom hogy lenne-e esélyem a srácnál, akivel beszélgetek.
16/l
2020. febr. 24. 16:42
1/10 anonim válasza:
Hát én azzal jövök akit kedvelek, "szeretek" ha csak azért jönnél össze egy másik csajjal mert miért ne, mert a crushod esélytelen, akkor nem.
2/10 anonim válasza:
Csak azért hogy legyen, nem. Ha azért szeretem a másikat is, el tudnám fogadni, akkor igen.
3/10 anonim válasza:
Ha azzal a másik lánnyal meglenne köztünk a kémia akkor igen
4/10 anonim válasza:
Valaki árulja már el mi a jó isten az a crush?!
Ez valami új mánia, mint anno a yolo-zás volt?
5/10 anonim válasza:
Ha szépnek tartom és jóba is vagyunk, akkor igen. Sőt, kifejezetten örültem volna egy ilyen csajnak amikor nagy volt a szerelmi bánatom, könnyebben túl lehet lépni.
7/10 anonim válasza:
Röviden? Igen. Aki a crush-om, a mai divatos szlenggel élve arra a nőre vonatkozóan, aki után rohadtul húz a szívem vagy más testrészem, általaban nem akar tőlem semmit. Meg is mondja, akkor meg minek fussak olyan vonat után ami tuti nem vesz fel?
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld❤️
2020. febr. 25. 07:27
10/10 anonim válasza:
Én igen, de előtte biztos tennék egy izzasztóan merész próbálkozást az igazinál, ha ő nem akarna járni velem akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!