Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ölelésből észre lehet venni hogy szeret a másik fél?
Figyelt kérdés
Anyu mondta hogy látta a baratom ölelésen ahogy megölelt engem hogy szeret
Szerintetek?
2020. febr. 15. 07:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem a legjobb barátom lány, és meg szoktuk nyilván ölelni egymást. Bár a környezete emiatt már összeboronált minket mi max jót nevetünk rajtuk.
2/5 Stark2000 válasza:
Szerintem lehet érezni. Más az az ölelés amit a párod ad, mint amit a barátaid/családod,, etc.
3/5 anonim válasza:
ha érzed hogy feláll a kugija akkor szeret
4/5 anonim válasza:
Állítólag abból látszik, hogy hova teszi a kezét... Ha a derekadra, akkor több vagy számára, mint barát, ha feljebb, akkor csak barát. De lehet hogy fordítva, így hirtelen nem tudom...
5/5 anonim válasza:
Előző kommentelő már kapizsgálja 😁
Lányok számára egyszerűbb észrevenni ezt mivel ha egy fiú egy lány derkához teszi a kezét és úgy öleli meg akkor az azt jelenti hogy valamilyen érzelmi kapcsolatban van veled. Fordítva több dolog is lehet.
Sok lány ölel meg úgy, hogy közben egy kezét a nyakadhoz érinti, mintha a fejedet az övéhez akarná húzni. Ez egy elég erős jel arra hogy kedvel.
De a legegyszerübb az, hogy nem enged el téged az ölelésből.
Ennek az lehet az oka, hogy szereti mondjuk az illatodat, vagy csak élvezi a pillanatot stb...
Emellett ha valaki nagyon erősen (nem megfolyt) ölel az is jele annak hogy kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!