Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti összejönnétek egy olyan lánnyal aki nem szőrtelenít? (sehol)
Bocsi, hogy lányként válaszolok, de pl. a hónalj kutyának azért tud szaga lenni. Még bátyám is borotválja nyáron. Szóval nem csak az hogy esztétikailag nem nyújt olyan vonzó látványt, hanem higiéniai szempontból nem a legjobb.
De amúgy nem hiszem, hogy a legtöbb fiú azt várja el, hogy egész évben mindenhol kopaszbarack legyen egy lány, viszont ha kordában van tartva, akkor nem zavaró.
Plusz magamból kiindulva ez egyáltalán nem társadalmi nyomás vagy norma (láttam hogy odaírtad ezt a kulcsszót). Szimplán magamra nézek és zavar, hogy pl. szőrös a lábam. De a karomról nem mindig szedem le, de amikor leszedem az sem azért van mert elvárás, hanem mert épp olyan kedvem van.
Ha lent vagy szőrös a lábad között az oké.
Hónalj,láb,kar viszont ne legyen kutya vastagságú szőr.
Én össze jönnék.
Ha gondolod írj. 38F
Volt két barátnőm is, akik nem szőrtelenítették magukat amikor egyedül voltak.
Viszont teljesen maguktól kezdték el a teljes szőrtelenítést a puncin miután összejöttünk.
A hónalj és a lábakat alapból borotválták.
De volt olyan barátnőm is, aki nem szőrtekenítette a nemi szervét.
Azt nem állítom, hogy nem zavart, főleg ha nyaltam,de a nő úgy is szép ha természetes szőrzet van a lába között, persze ha az nem egy dzsungel és ápolja is magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!