Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodni fog tőlem a barátom, ha lefekszünk? 16/L
16 éves lány vagyok, még szűz.
Van egy 2 hónapja tartó párkapcsolatom, nagyon szeretem és úgy érzem, ő is engem. Úgy gondolom lassan itt lenne az ideje annak is, hogy lefeküdjünk egymással.
Viszont egyik nap épp pörgette a facebookot és a Péntek Esti Cruising csoportban (páromnak az autók az élete) ott nevetett valami lányon, nekem is mutatta, hogy milyen gáz a csaj. Végigolvastam a kommenteket, és másról nem szóltak, csak hogy a csajnak salátás a nemi szerve és mennyire undorító, folyamatosan ebből csináltak viccet.
Azóta folyamatosan emiatt stresszelek, undorítónak érzem magam. Biztosan csalódást fogok okozni a barátomnak, ha megtudja, hogy én is ilyen vagyok. Olyan igazságtalan, hogy ilyennek születtem. Néztem, hogy a plasztikai műtét félmillió körül van, sosem tudnám megfizetni.
A barátom 18 lesz pár hét múlva, ő már nem szűz egyébként. Szerettem volna, ha szülinapján fekszünk le először, de most elbizonytalanodtam, mert nagyon ocsmánynak érzem magam.
Nem intelligencia vagy ész kérdése, hogy valaki megelégszik a testével vagy választ inkább egy beavatkozást, ami megszabadítja a tehertől.
16 évesen fiatal még ehhez, tény. Ahhoz is az, hogy szexeljen, de ez csak az én véleményem. Mindenesetre nekem is egyszerűbb volt átszabatni az idióta sas orrom, mint a nagy önszeretetet mantrázni. Azóta semmi bajom magammal, boldog vagyok és hálás az orvosomnak, hogy ilyen csodálatos munkát végzett és hogy nincs semmi, ami miatt aggódnom kellene a külsőmmel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!