Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az is baj a lányoknak ha meg akarom ismerni mielőtt lefekszünk?
Én több férfitől is azt hallottam, hogy ha nem történik minimum csók az első randin, akkor a lányok lelépnek. Mondtam nekik, hogy jaj neem, biztos nem emiatt nem sikerült a dolog vagy hogy tuti épp egy olyan csajt fogott ki stb. De nem. Mondták, hogy rengetegszer előfordult, hogy nem akarták leteperni a csajt és mindig offolták őket. Azt mondták, hogy akkor biztos nem is kívánja őket a pasi, nem is tetszik neki, nincs kémia stb. Aztán a srácok elkezdtek úgy gondolkodni hogy basszus most mit csináljak ha ez kell, akkor ezt fogom tenni. És onnantól kezdve, hogy kezdeményeztek csókot, sokkal több sikeres randijhk lett.
(oké ez nem szex, de biztos vagyok benne, hogy azt is hasonlóan gondolják ezek a lányok)
Én bevallom el se akartam hinni ezt az egészet, de miután már 5-6 férfitól is eljezdtem ugyanezt hallani, már elhittem és egyben teljesen kitértem a hitemből, hogy manapság ilyenek lennének a nők?? Ha engem valaki az első randin (de akár a második vagy harmadikon is) megpróbálna lekapni, ott küldöm el a fenébe:D hát mit képzel ez, még teljesen idegenek vagyunk konkrétan. Megismert 2 órája és már a számban turkálna? Vicc. Szex ugyanez. Ha valaki rám nyomul hamar, nem tudom komolyan venni és el is vágja magát nálam azonnal. Ha csak dugásra megy, akkor menjen máshoz. Egy értelmes férfi kivár és akkor lesz szex, amikor a nő kezdeményezi és nem fog 3 randi után dugni, mert egy érett férfi meg akarja ismerni a randipartnerét megfelelően és ha! minden szuper és kiépül egyfajta bizalom, akkor eljutni a szexig. Igen, ebből kevés van, ez tény. Sajnos. Manapság sokkal több a primitív, önző, manipulatív férfi (képes kapcsolatot színlelni a dugásért). Nekem ez a szűrőm, ha valaki elsieti a dolgokat, akkor én már tudom, hogy a szememben az ember nem sokat ér.
Kérdező: a lényeg az, hogy igen, sok ilyen nő van akiről írtál, de kérdés az, hogy vajon kár értük?:) Ha jól értettem párkapcsolatra ismerkednél (ha szexre akarnál, akkor te is előbb belemennél a szexbe), tehát kell neked olyan nő, aki bárki alá befekszik 2 szép szó alapján? Aki ennyire nem válogatja meg a partnereit, ilyen felszínes? Nem hiszem. Hidd el majd jön normális nő az életedbe és azt érezni is fogod azonnal, hogy ő más, mint a többiek. Ne változz meg mások miatt. Ha megváltozol, olyan nőket is fogsz bevonzani azzal a viselkedéssel és az nem hiszem, hogy jó irány lenne.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!