Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodni fog tőlem a barátom,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodni fog tőlem a barátom, ha lefekszünk? 16/L

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, még szűz.

Van egy 2 hónapja tartó párkapcsolatom, nagyon szeretem és úgy érzem, ő is engem. Úgy gondolom lassan itt lenne az ideje annak is, hogy lefeküdjünk egymással.

Viszont egyik nap épp pörgette a facebookot és a Péntek Esti Cruising csoportban (páromnak az autók az élete) ott nevetett valami lányon, nekem is mutatta, hogy milyen gáz a csaj. Végigolvastam a kommenteket, és másról nem szóltak, csak hogy a csajnak salátás a nemi szerve és mennyire undorító, folyamatosan ebből csináltak viccet.

Azóta folyamatosan emiatt stresszelek, undorítónak érzem magam. Biztosan csalódást fogok okozni a barátomnak, ha megtudja, hogy én is ilyen vagyok. Olyan igazságtalan, hogy ilyennek születtem. Néztem, hogy a plasztikai műtét félmillió körül van, sosem tudnám megfizetni.

A barátom 18 lesz pár hét múlva, ő már nem szűz egyébként. Szerettem volna, ha szülinapján fekszünk le először, de most elbizonytalanodtam, mert nagyon ocsmánynak érzem magam.

2022. jan. 13. 09:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is salátás, de eddig nem volt gondom a partnereimmel.

Mindig vannak ilyen tahók, mint a pasid, velük sose kezdtem, ezért se volt rossz tapasztalatom.

Biztos nem feküdnék le egy ilyen emberrel.

A másik dolog pedig, amin fenn akadtam... Most komolyan a szülinapján akarsz vele lefeküdni? A szüzességed egy ajándék? Egy ekkora büdös parasztnak?

Ahelyett, hogy neki nyalnál be, amivel magadnak is okozhatsz gondot mentálisan, arra kéne odafigyelned, hogy akkor szexelj ha készen állsz rá és kívánod, nem pedig egy időpontot kitűzni. A szülinapjáért beáldozod magad konkrétan. Ne egy férfi kedvéért szexelj, hanem mert te élvezed.

Aztán meg még meg is aláz a puncid miatt, hiába a gesztus...

2022. jan. 13. 20:25
 32/62 anonim ***** válasza:
100%
Azt a kulva ezt fájt elolvasni
2022. jan. 13. 23:39
 33/62 Oldfire ***** válasza:
100%
Azért a kommentek javarészéből is láthatod, milyennek tartják a párod. Csatlakozom hozzájuk. Szerintem várj az ágyba bulyással. A kisgyerek nem nőtt még fel a "feladathoz". Biztos szereted, mert ő az első. De, ne kapkodd el.Rá is kérdezhetsz: ha másokén nevet, rajtad is fog?
2022. jan. 14. 08:26
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor undorodnék tőled, ha Fideszes lennél!

Különben nem!

2022. jan. 14. 09:13
 35/62 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon gyerek agyú lehet a párod ha enzen nevet. Tiszta általános iskola kategória
2022. jan. 14. 12:03
 36/62 anonim ***** válasza:
28%
16 évesen azért még nem kellene lefeküdnöd senkivel sem. Miféle oldalakon írnak ilyen marhaságokat? És még ezt nézi. Ki kell rúgni a srácot.
2022. jan. 14. 12:34
 37/62 A kérdező kommentje:

"16 évesen azért még nem kellene lefeküdnöd senkivel sem."

???????

14-en vagyunk lányok az osztályban, ebből 11 már nem szűz.

2022. jan. 14. 13:24
 38/62 anonim ***** válasza:
100%
Persze, teljesen normális 16 évesen lefeküdni – egy olyan fiúval, aki szeret, tisztel és megbecsül.
2022. jan. 14. 13:28
 39/62 anonim ***** válasza:
85%

37: de ne _ez_ legyen a motivációd, hogy a nagyja már nem szűz...

A szüzességre ne úgy tekints, mint egy fertőző betegségre, amin minél hamarabb túl kell esni... :-s

Igen, ahogy a 38-as írja, teljesen normális ebben a korban, HA.-.......

2022. jan. 14. 13:30
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

Látom csak a lényeget nem érted... 😂🤦‍♂️ Ha a 14-ből 11 kútba ugrik akkor értelemszerűen neked is kell...értem.

És pont egy ilyen senkiházi szarjankóval aki majd egy életen át tartó frusztrációt okoz neked az első alkalommal.

Had gratuláljak a rengeteg eszedhez kiscsillag.

2022. jan. 14. 13:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!