Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodni fog tőlem a barátom, ha lefekszünk? 16/L
16 éves lány vagyok, még szűz.
Van egy 2 hónapja tartó párkapcsolatom, nagyon szeretem és úgy érzem, ő is engem. Úgy gondolom lassan itt lenne az ideje annak is, hogy lefeküdjünk egymással.
Viszont egyik nap épp pörgette a facebookot és a Péntek Esti Cruising csoportban (páromnak az autók az élete) ott nevetett valami lányon, nekem is mutatta, hogy milyen gáz a csaj. Végigolvastam a kommenteket, és másról nem szóltak, csak hogy a csajnak salátás a nemi szerve és mennyire undorító, folyamatosan ebből csináltak viccet.
Azóta folyamatosan emiatt stresszelek, undorítónak érzem magam. Biztosan csalódást fogok okozni a barátomnak, ha megtudja, hogy én is ilyen vagyok. Olyan igazságtalan, hogy ilyennek születtem. Néztem, hogy a plasztikai műtét félmillió körül van, sosem tudnám megfizetni.
A barátom 18 lesz pár hét múlva, ő már nem szűz egyébként. Szerettem volna, ha szülinapján fekszünk le először, de most elbizonytalanodtam, mert nagyon ocsmánynak érzem magam.
#40: tényleg elképesztő...
16évesen plasztikai műtétek után keresgél, ahelyett, hogy egy normális felfogású barátot keresne magának....
Nekem van normális felfogású párom, de ennyi mocskolás után már nem számít bele abba, hogy én mennyire undorodok magamtól. Lenyesetem, aztán soha többé nem lesz azzal gondom, hogy mások mindenféle undorító jelzővel illetik azt, amiről nem tehetek...
Vannak dolgok, amiket nem lehet már kitörölni. Láttam az eredeti posztot is, párkapcsolat ide vagy oda, nem akarok a komplett férfi társadalom szemében egy undorító lúzer szarnak tűnni, akinek sajnálnák a párját, ha tudnák, hogy így néz ki...
Ma 14:29
Szerintem jobban jársz, ha pszichológushoz fordulsz.
44
Voltam pszichológusnál, nem kellenek a nyomorék önelfogadásos tanácsok.
Egy hét fájdalom, - 200 000 ft és egy élet terhét, szorongását ledobtam magamról egy szempillantás alatt.
Az énképet a környezet formálja. A visszajelzések. Én már nem akarok amiatt lapítani, mert tudom, hogy mások szemében gusztustalan lennék, ha tudnák milyen vagyok valójában... A túlsúlyomra sem az volt a megoldás, hogy elfogadom magam és tűröm a mocskolódást, hanem az, hogy lefogyok. Persze, a jelenlévők mindig kivételek meg ha valaki igazán szeret meg a többi hülye szar maszlag... Szarok rá. Legyek túl rajta és soha ne kelljen visszatérnem erre a témára. Elég volt már.
45: nem akarlak elkeseríteni, de az egy hét fájdalom egy picike része az egésznek....
Az érzőidegek nagy részét is levágatod. Ergo pont attól fosztod meg magad, ami a leglényegesebb a szexben...
LEgközelebb majd az orrodat is levágatod, ha olyan videókat tesznek fel hülyegyerekek a netre????
45. Ha a cicidet akarnád megcsináltatni, azt mondom oké. Molett voltál, lefogytál, oké. De hogy egy egészséges puncihoz pár idióta miatt hozzányúlni?
Ha pár hülye csaj elkezdi, hogy de undorító a ráncos here, akkor szerinted el fogok menni herevasalásra? Ha meg undorító a lógós here, akkor elmegyek és felvarratom?
A baj a fejedben van....
A nőgyógyásznak egy munkadarab vagy. Látott már ezerfélét, észre sem veszi, hogy milyen vagy ott alul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!