Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány, és egy 22 éves fiú közt lehet valami?
Figyelt kérdés
A lány sokkal éretteb a korához képest, es idosebbnek is néz ki.2022. jan. 7. 00:36
41/53 A kérdező kommentje:
40. Már megint azt várod hogy áljak le veled ezen vitatkozni és bizonygassam be hogy "DE AZ UNOKAHUGOMROL VAN SZÓ, HIDD ELL!!" Meg ez az amaz... ha te ebbe vagy legyél ebbe, akiknek meg van tobb eszük, illetve idosebb emberek, azok úgy is veszik a vételt😂 mostna
2022. jan. 13. 09:35
42/53 A kérdező kommentje:
Nemtudom miből vetted le, hogy én bármi olyat írtam volna amiből neked az esik le, hogy nekem fáj amit írsz.
2022. jan. 13. 09:36
43/53 anonim válasza:
Most írtam ezt először, én egy következő vagyok, aki szerint te nem az vagy, akinek kiadod magad. Nekem semmit nem kell bizonygatni.
Az az érdekes, hogy a kérdésekre nem válaszolsz, de a személyedet kritizálóknak jön a nyenyenye. Egy vicc vagy.
44/53 A kérdező kommentje:
Jolvan nyenyenye aludjal magadnak nyenyenyenye😂 vicc vagyok de olyat ír nekem h NYENYENYE
2022. jan. 13. 10:55
45/53 A kérdező kommentje:
Ha abba vagy, legyél abba, én ki nőttem már ebből a nyenyenyéből meg tudja az isten😂
2022. jan. 13. 10:56
46/53 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon általában oregebbek vannak, és a legtobb tizenéves azt se tudja mi az a gyakori kérdések, mint pl az unokahugom se
2022. jan. 13. 10:57
47/53 anonim válasza:
Nem mindegy az neked? A kislány szereti a nagy tapaszalt faszt, a 22 éves meg szereti a kicsi nunikákat.
48/53 anonim válasza:
Szerintem a sracnak egne a pofaja rendesen, ha hazaallit egy kozepiskolassal.. kepzeld el magad a csaj helyebe. O itt Karcsi, 22 eves, mar van egy diplomaja, az otp-nel dolgozik. A csaj most fog ballagni ALTALANOSBOL.. egy 22 eves ferfi igenyli a szexet, a torodest, az egyuttletet. Egy hosszu munkanap utan hazamegy; megkeri a csajt, hogy atjon-e, mert faradt el igenyli a tarsasagat. “Bocs, holnap irunk a hatvanyszabalyokbol, meg meg kene irnom az Antigone elemzeset irodalomra”.. ne viccelj mar.. gimiben mar az volt a gaz, ha a vegzosok a kilencedikeswkre hajtottak (18 evesen a 15 evesekre). Nem 22 evesen egy nyolcadikosra. Ez szanalmas. Es szerintem te vagy a “nagyon erett” 14 eves..
49/53 anonim válasza:
"a 22 éves meg szereti a kicsi nunikákat."
WTF, aztán utána meg még ők csodálkoznak, ha lepedofilozzuk őket! :D
50/53 A kérdező kommentje:
Emberek semmi nem volt köztük, még annyi se hogy szia, de ti már rendes jövőt kepzeltek ell
2022. jan. 13. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!