Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány, és egy 22 éves fiú közt
lehet valami?
Nem engedik, hogy sminkeljen, de a 22 évest engednék?
2022. jan. 8. 14:17
Mindenki ezzel jön ilyenkor, hogy érettebb a koránál, de ez mégis miben nyílvánul meg? Az, hogy valaki pl. okos, nem jelenti azt, hogy érett is, a testi érettség megint csak nem jelent semmit, tapasztalni sem tudott annyit egy 14 éves gyerek, hogy érett legyen. Ja hogy nem drogozik, stb? Ennek kéne lennie a normálisnak, ergo nem ettől lesz senki sem érettebb a koránál. Tehát mondd meg nekem, miben érettebb a koránál az a kislány?
2022. jan. 8. 14:31
14 évesen még általános iskolás/közép elsős kislány, Jézus atya úr isten... Az, hogy lehet valaki érettebb a koránál, egy iszonyatosan nagy tévhit. Nagyon intelligens, komoly, és felelősségtudatos lehet, de 99.9999% hogy az agya nem fog gyorsabban fejlődni. Az, hogy hány évesnek néz ki, pedig teljességben a genetikán és hormonokon múlik. Hozzáteszem, egy normális felnőtt férfi egy 16-nak kinéző testre se fog gerjedni. Egyébként ha normális a srác, valószínűleg nagyon ki fog bukni, és jó darabig nem fog tükörbe nézni, ha megtudja, hogy egy ennyi idős lánnyal volt. Én 18 leszek nemsokára, és mikor tesin a gólyákkal (14-15) vagyunk összevonva, látszik rajtuk, hogy mennyire gyerekek még. Ha valamelyikük akarna valamit tőlem, max iszonyatosan kínosan érezném magam.
2022. jan. 9. 00:55
En 20 eves vagyok, es sokkal fiatalabbnak nezek ki a korombeliektol, alacsonyabb vagyok, kb 175 centi, a barataim nagy resze 180-190 centi. Csak nagyon enyhe arcszorzetem van, amit ha megnezek, akkor a volt 10.eseknel lattam. 16 evesek. Akiknek eloszor kezd el noni valami. Vekonaybb is vagyok, szoval a magassagom sem kompenzalom igazan. Gondolkodasban is valszeg erettlenebb vagyok, 20 evesen inkabb egy 17 eves szintjen vagyok.. testileg es lelkileg is. De megsem akarnek egy 13 evessel osszejonni. Ez mar 17 evesen is gaz. Visszanezve, nekem eloszor 16 evesen volt baratnom, megnezve az akkori kozos kepeinket, ugy neztunk ki mint a dedosok. En nem gerjednek az akkori, 16 eves baratnomre, mert egyszeruen kislanynak tunik. Es az emlitett srac, meg idosebb is nalam. Szerintem ezt felejtsd el. Mellesleg gondolom rolad szol a kerdes, nem az “unokahugodrol”, csak szeretned elhitetni, hogy tenyleg erett vagy. Ha mar hazudozol egy anonim oldalon, itt latszik, mennyire eretlen vagy. Bocsi
2022. jan. 12. 15:45
35/53 A kérdező kommentje:
Jolvan, kedves utolsó lehet hogy azt várod most ell, hogy regényekbe veszekedjek veled hogy már pedig "DE AZ UNOKAHUGOMROL VAN SZÓ" Nem.. én már ki nőttem ebbol, ha te azthiszed hidd azt, semmi gond, De kezdjük ott hogy az unokahugom azt se tudja mi az a gyakori kérdések. Visszont te itt bizonyítottad hogy agyilag 15/16 eves vagy, barmennyire 20, dehat tudod legalabb te bevallod
36/53 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, már nem azért, tudom hogy elobb en is ezt írtam, dehát most mi honnan tudjuk hogy milyen egy 15 éves, vagy egy 17 éves? Ki indulunk magunkból, vagy más gyerekekbol? Emberek mindenki más.
Engem csak az érdekel hogy tudjak dugni egy 14 éves puncikát
22f
2022. jan. 12. 16:35
8 év. már iskolás volt a fiú mikor a lány született. a 22éves fiú bermegy a munkahelyre egyetemre akárhova és ujságolja hogy a barátnőjével volt aki most felvételizett középiskolába? ez rengeteg. ha a lány lesz 18-20 akkor már oké. én 18 évesen a 15 éves barátnőmet már cikinek tartottam.
2022. jan. 12. 18:57
“A börtön ablakába nem süt be a nap.”
Szóval leginkább kiskorú veszélyeztetése címén egy alapos büntető eljárás nézne ki.
Ne ábrándozz felnőtt férfiakról!
Tanulj, készülj a közéliskolai felvételire.
Mindennek eljön az ideje. Nem maradsz le semmiről.
2022. jan. 13. 04:12
Kérdező a megnyilvánulásod alapján korodhoz képest (elvileg 14 évnél idősebb vagy) rendkívül dedós vagy.
Ez a két utóbbi hozzászólásod ennyi: nyenyenye. Rohadt vicces, hogy ilyen agyi kapacitással te akarsz tanácsot adni a húdeérett unokahúgodnak.
Szerintem te vagy az a kis taknyos, és rosszul esik, amiért nem lett ajnározva ez a beteg ötlet, hogy hemperegj egy 22 évessel, hiába vagy komoly és érett. (erre várj még vagy 10 évet, addig csináld szorgalmasan a gyerekeknek való dolgokat)
2022. jan. 13. 07:40
Kapcsolódó kérdések: