Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány, és egy 22 éves fiú közt lehet valami?
Figyelt kérdés
A lány sokkal éretteb a korához képest, es idosebbnek is néz ki.2022. jan. 7. 00:36
21/53 anonim válasza:
Nem is annyira hosszú távon szerintem már nem is működne.Unokahúgodnak lehet az jött be, hogy érett fiúval beszélni, mert fiú kortársai még szinte csak most kezdenek komolyodni.
22/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most azon van hogy elfelejti, evés közben rendesen láttom h rosszul van, a szive faj, halal komolyan szomorú, nemtudom mitt mondjak neki..
2022. jan. 7. 18:41
23/53 anonim válasza:
A szíve ne fájjon egy olyan csávóért, aki azt sem tudja hány éves. Gyermeki ábrándok ezek. Inkább szervezz közös programokat vele, hogy ne unatkozzon annyira.
24/53 anonim válasza:
Vonj le a 14 ből egyet, 13! Csak 13! Vonj le abból is egyet, 12! 12 éves lányal dug egy 20 éves! Bocs 22
25/53 anonim válasza:
#10 Na már megint azzal jössz mi volt régen. Fogd már fel, hogy senkit nem érdekel, hogy mi volt régen. Az utolsó kérdésedre meg magad is megtalálod a választ, ott az internet, nem az őskorban élünk.
26/53 A kérdező kommentje:
24. Ez egyaltalan nem ertem! A lány 14 a fiú 22
2022. jan. 8. 02:32
27/53 anonim válasza:
Minden 14 éves azt mondja, hogy sokkal érettebb a korabelieknél. Ennek alapján csak egy átlagos 14 éves.
A másik meg, hogy idősebbnek néz ki.. Hát le kell róla mosni a 10 kiló vakolatot.
Mi a francot akarna egy 22 éves egyetemista, vagy dolgozó férfi egy 14 éves általános iskola 8. osztályba járó,vagy gimi 1.osztályba járó, hozzá képest dedóstól?
28/53 anonim válasza:
#27 minél frissebb puncit nyalogatni, ami még legális!
29/53 anonim válasza:
#24 vonj le belőle 10et. Retard. Komolyan, ennek a gondolatmenetnek mi értelme?
#25 elárulom, nincs olyan ország. A levegőbe beszéltél, butaságokat. Hiteltelen vagy.
30/53 A kérdező kommentje:
27. Nem ő mondja magárol, hanem én meg a felnőtt asszonyok, mondják hogy tényleg érettebb, mi az hogy 10 kiló vakolat? Nem festi magát, de ezt már ha jól emlékszem írtam, a szulei nem is engednék neki, hogy kihivóan öltözködjon, vagy sminkeljen
2022. jan. 8. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!