Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány, és egy 22 éves fiú közt lehet valami?
Figyelt kérdés
A lány sokkal éretteb a korához képest, es idosebbnek is néz ki.2022. jan. 7. 00:36
11/53 A kérdező kommentje:
Hát lényegébe az unokahugomrol van szó,(Es,en is lany vagyok)
2022. jan. 7. 13:24
12/53 A kérdező kommentje:
9. Hát sokkal de sokkal komolyabb az unokahugom mint egy 14 éves lány, sokkal érettebben gondolkozik, es ezt én mondom, úgy hogy sokkal idosebb vagyok tőle. Mentálisan szerintem teljesen egy szinten vannak.
2022. jan. 7. 13:26
13/53 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem pedofília ha egy olyan lánnyal van, aki 14 évesen ki néz 16/17nek úgy hogy nem sminkel, nem öltözködik kihivóan, illetve így hogy a a lány is akkarná szerintem más lenne a szitu, visszont az unokahugom azt mondta hogy rám hallgat ebbe, bármennyire össze akkarna jönni ezzel a fiúval, azt mondta nekem, hogy "talán jobban járna ha elengedné, bármennyire normális, kedves, aranyos fiú, és bármennyire rossz neki, nem hisztizik sajnos ez van" azt mondta nekem hogy értelmetlen lenne megprobálni, magának se szeretne rosszat, meg a fiúnak se, ezert azt mondta hogy inkább ell engedi..
2022. jan. 7. 13:31
14/53 anonim válasza:
Ha egy 14 éves lány egy 22 éves sráccal van mentálisan egy szinten, az nem a lányra nézve hízelgő, hanem a srác szegénységi bizonyítványa. Az ilyen ember akkor kezd nála sokkal fiatalabb, tapasztalatlan, naiv gyerekkel, ha a korabelieknél nincs esélye, mert már átlátnak rajta.
15/53 A kérdező kommentje:
14. Az unokahugom írt rá, es a fiú egyaltalan nem tudja hány éves, ő nem tudja hogy egy 13 éves lánnyal beszélget, de még is olyan jol es normálisan ell tudnak beszélgetni!
2022. jan. 7. 13:34
16/53 A kérdező kommentje:
A jó a dologba az, hogy az unokahugom nem az a féle hogy "na most elszokok, na most hisztizek nekem akkor is kell" nem, egyaltalan nem ilyen, most is mondja, hogy "Sehogyan se lett volna jó ez az egész,Szüleitől is parázott volna, ez az amaz, inkább hagyja, bármennyire nehéz, és hogy értelmetlen volt probálkoznia" a fiu tenyleg egy nagyon normális kedves fiú,De nem tudom... őszinte leszek erre az egeszre nem nagyon tudok mit tanácsolni..
2022. jan. 7. 13:40
17/53 anonim válasza:
Most akkor 13 vagy 14 az "unokahúgod"...?
18/53 anonim válasza:
Ez egyre rosszabb. Unokahúgod vele egykorúakkal barátkozzon, a szüleinek meg mondd meg jobban figyeljenek rá.
19/53 A kérdező kommentje:
14 éves az unokahugom, Igenigen számítottam erre hogy "Jaj biztos te vagy az a lány, vagy az a fiú" Dehát most gondoljon mindenki amit akkar, ez ilyen..
2022. jan. 7. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!