22 éves Férfi vagyok, Sajnos a depresszió tüneteit véltem magamon felfedezni, Esetleg valaki valami jó tanács?
Lelkileg kiborultam, szégyen nem szégyen, leírom ide.
Sajnos nagyon nehéz életem volt,van. Édesapám sokszor iszik, jópárszor összebalhéztem már vele, folytonos veszekedések a családban, elveszi az egész életkedvem, Párkapcsolatom nincs, Barátaimtól eltávolodtam, munkahelyem még van, Sokszor bezárkózok a szobámba nincs kedvem semmihez. Próbáltam pozitívan állni mindenhez, de soha nem sikerült az életembe semmi. Suliba is folyton kigúnyoltak, kikacagtak, magamba folyottam itthon pedig csak örlődtem hogy mit gondolnak mások... Önbizalmam szinte egyenlő a nullával. Focizni jártam sokat a "Barátokkal, Meg itthon kondiztam, de ezek mára már szinte nem hobbinak hanem mintha kényszer lenne és már attól is elment a kedvem, Sokszor próbáltam barátkozni, csajozni de sokszor elutasítottak, ez bántott/bánt el is ment a kedvem az egésztől. Valaki esetleg valami jó tanács hogyan tudnám kilábalni ezt a lelki gyötrelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!