Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam emiatt, ez normális?
17 éves lány vagyok, és még sosem volt barátom, amivel nincs is igazán problémám. Volt egy pár fiú, akivel komolyabban ismerkedtem, és erős érzéseket tápláltam irántuk, de a legutóbbi csalódásom után, egyszerűen úgy érzem, nem vagyok képes nyitni a fiúk felé. Először elkönyveltem, hogy ez még a csalódás miatt van, kell idő, hogy feldolgozzam. De ennek már fél éve, és még mindig egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudnék megbízni, hogy nem tudnék úgy szeretni, mint eddig, és ez nagyon zavar, mert egy hisztis picsának érzem magam. Leginkább amiatt, hogy fiatal vagyok még, de egyszerűen teljesen zárkózottnak érzem magam ilyen szempontból, mert úgy érzem magam, mint egy kiégett, begyepesedett 40es. Tudom, hogy várnak még rám valószínűleg csalódások, de egyszerűen teljesen "elment a kedvem". Igazából nem is tudom mi lenne a jó szó rá.
Nem félek egyedül lenni, azzal semmi gond, inkább csak az, hogy nem akarok ilyen maradni. Ez fog változni? Valaki volt már így?
Bocsánat, ha buta kérdés, de nem igazán tudom kinek elmondani az érzéseimet. Előre is köszönöm a segítséget!
Normális amit érzel. Majd ha találkozol olyannal, akit komolyan tudsz venni és ő is nyit feléd, akkor elkezd megjönni a kedved. Most egyrészt nincs ilyen, másrészt még mindig rosszul esik amiket tapasztaltál, valószínűleg félsz a további elutasításoktól is.
Amit érdemes észben tartani, hogy nem ajánlott hamar beleélni magad dolgokba, vagy annál nagyobb koppanások várnak rád. Türelmesen, nyugodtan állj hozzá a jövőben, ne menj álmodozó üzemmódba.
Ez rajtad mulik mit hozol ki ebbol a dologbol, hidd el idovel elfelejted s tul lepsz rajta mert az igényed a szeretetre megno majd.
Mindenkinek mas es mas az az ido amire szuksege van h megemessze a dolgokat. Valakinek napok honapok v akar évek is kellenek hozzá. De gondolom esetedben meg az is nagy problema h meg szűz vagy ami szinten nem akkora problema mint sokan hiszik. Elhatározás kerdese, es rajtaf mulik ha akarod tovabb lepsz valzoztatsz ha nem nem. Senki se sürget, es semmirol se maradsz le. F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!