Normális, hogy emiatt elég rosszul éltem meg a nyarat?
Nagyon rossz időszakon vagyok túl. Tavasszal költöztünk össze a párommal, nyárra nagy terveink voltak. A közös nyaralason már 3-an terveztünk lenni. Viszont elég kellemetlenre sikerült a nyár. Nem szívesen emlékszem rá vissza.
- Május utolsó hetében szóltak, hogy lecsökkentik a munkaidőmet fél műszakra 3 hónapra. Egész nyáron kb otthon voltam a felujitando hazba.
- Nem jött össze a baba, de még ezt nem éltük meg akkora tragédianak. Viszont nekem folyamatosan fájt, szúrt a hasam, majd 2 hónapon keresztül vereztem.
- Ahova mentünk volna nyaralni a szálloda 1 héttel azelőtt bezárt a vírus miatt.
- Mivel állandóan rosszul voltam nem sok mindent tudtam élvezni.
Megváltás volt számomra a szeptember. Visszavettek rendes munkaidőre illetve kaptam gyógyszert, kezelve lettem. Nem jó visszagondolni az előző 3 hónapra.
Szerintem ez a nyár mindenkinek rossz volt. Én mondjuk csak profitáltam a koronából, de ettől függetlenül rossz, hogy mindenhol világvége hangulat van, távolságot kell tartani, nem látják a maszk alatt ha mosolyogsz.
Sokan meg tényleg a megélhetésükért küzdenek a vírus miatt.
Kinek mi a "rossz"...
Neked egy balszerencsés nyaralás, egy sikertelen próbálkozás teherbeesésre, meg hogy otthon kellett lenned.
Nekem 2 és fél hónapnyi szopás az egyetemi ügyintézőkkel/TO-val, egy majdnem sikeres költözés 100 akárhány km-re a családtól és barátoktól, egy csodás kirúgás a járványra hivatkozva 3 hét után, egy 600 ezer huf-os diákhitel (hogy legalább az albérletet tudjam fizetni ami eleve k..va drága), majd mikor úgy volt hogy nagybátyámhoz költözöm ha visszajeleznek az egyetemtől, kedden visszajeleztek, kedden reggel beszéltem nagybátyámmal és örültünk hogy tudok menni, édlután olyan 1 óra körül agyvérzést kapott és belehalt (eleve sok baja volt és ez elvitte), így most az egész család összeomlott mert nagybátyánkat mindenki nagyon szerette, elmondhatatlanul jó ember volt. De vissza az eredeti témához, így ugye hozzá nyilván nem költözhetek, az ő albérletébe meg nem megyek úgy hogy a napokban halt meg, de ha mennék se lenne biztos hogy tudnám fizetni azt egyedül (mert ketten feleztük volna ugyebár), szóval most se munka, se pénz, se albérlet, egy szerettünk jobb helyen van, mindenki depressziós és gyászol, mamánk még el se tud jönni hozzánk hogy együtt legyünk kicsit szintén a járvány miatt megszűnt munkahely és "pénztelenség" miatt most ez nem megoldható.
Szar? Szar. Alig vannak ismerőseim akikkel beszélünk? Ja. Kitettem róla kérdést bármi okból? Nem. Pedig (szerintem) ez sokkal "problémásabb" nyár, minthogy otthon kellett lenni, meló mellett, a pároddal (mert ez is több mint a semmi).
Cáfoljon aki úgy ézi tévedek, nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!