Normális, hogy rosszul érzem magam emiatt? (lent. )
szombaton lesz egy koncert (kedvenc zenekar, utolsó fellépése ebben a felállásban). itt lesz tőlünk kb 10 percnyire és el szeretnék rá menni. igazából már le van beszélve mindenkivel, hogy megyek. DE a kislányom 7 hónapos, és estére még soha-soha nem hagytam "egyedül". a keresztanyja fog vigyázni rá. 8kor leteszem aludni, és olyan 1-2 körül ébred egyszer enni, addigra már simán itthon vagyok.
kétes érzéseim vannak... szeretnék elmenni, de nem tudom, hogy jól tudom e érezni magam majd így.. és bűntudatom is van, hogy otthon hagyom, én meg bulizok..
szerintetek? nyugtassatok meg, hogy csak én dramatizálom túl... :)
Mi 6 hónaposan hagytuk először a nagyira a kisfiunkat esküvői meghívás miatt. Semmi probléma nem volt :)
Csak nyugi és jó mulatást! :) Ne legyen lelkiismeret-furdalásod.
Normális, hogy így érzel! Egyáltalán van benned anyai érzés? Szegény gyerek, minek az ilyennek baba?
Na, most jól megijesztettelek, pedig csak vicceltem! :D Teljesen rendben van, ha el akarsz menni egyszer bulizni, ne legyen lelkifurdalásod, tök természetes! Én is elmennék P!nk koncertre azonnal és megállíthatatlanul, ha eljönne hozzánk!
Érezd jól magad! ;)
azt hiszem csak egy kis megerősítés kellett :)
köszönöm, hogy haraptátok le a fejem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!