Annyira rosszul érzem magam a ma történtek miatt?!
Szia!
Hát....képmutató lennék, ha azt mondanám, h nálam nem volt ilyen soha de soha. Rázni nem ráztam, de már csuktam be én is az ajtót rá, mert úgy hisztizett.
Tanács: Magne b6, és valamilyen gyógynövényes nyugtató .(valeriana relax, sedatif pc)
Nem vagy rossz anya. Ha nem akar enni, akkor vidd el az asztaltól. Ha a következő evésnél sem eszik, akkor is. Ha majd éhes lesz, akkor fog enni.
Az sem baj, ha sír emiatt.
Az a fontos, hogy a te akaratod érvényesüljön, ne az övé.
hát ezt most elcseszted... DE köpje magát szembe az, aki azt meri mondani, hogy vele soha ilyen vagy hasonló nem fordult elő. Nekem még pici (5hós) a fiam, nem tudott olyat tenni amivel ennyire kiborított volna, de soha nem mondom, hogy nem fog megtörténni.
Tudod, én úgy gondolom, hogy akkor cseszted volna el igazán, ha egy csepp lelkifurdalást nem éreznél, és a világ legtermészetesebb dolgaként élnéd meg a történteket.
Az a baj, hogy (az egyébként aggódó) viselkedéseddel annak fordítottját éred el, mint ami a célod.
De, nyilván nem lesz ilyen a jövőben és akkor kész, ezt a mai napot el lehet felejteni mindkettőtöknek.
Csak még annyit írnék, h próbálj lazább lenni a gyerkőccel szemben. Tudod, vannak korszakaik. Az én fiam sokáig jóevő volt, aztán volt kb. fél év amikor alig akart valamit enni, most megint jó evő.
Félfüllel hallottam egy történetet a rádióban, ilyen családi fórum volt. Anyuka szomorúan betelefonált, ha ygereke reggeltől estig lekvároskenyeret enne csak, semmi mást nem hajlandó, már megjárták a gasztroenterologiát is, ygereknek normális a belső szerkezete, nem tudják, miért csak a lekvároskenyér a jó? És tudod mit mondott a gyerekdoki? "Nem baj anyuka, akkor egyen lekvároskenyeret. Azt adja neki, amit megeszik szívesen!":)
Plusz ami még eszembe jutott: 1. tényleg azt add neki, amit szeret (biztos van, amit megeszik, pl. tészta, husi), 2. gyümiket eszik-e? Mert az enyém nagyon szereti, azzal szoktam "tömni":) És mellesleg étvágyat is csinál neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!