Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Annyira rosszul érzem magam a...

Annyira rosszul érzem magam a ma történtek miatt?!

Figyelt kérdés
16 hós a fiam, és állandó evés gondokkal küzdünk, alig eszik, és azt a kicsit is alig tudom belediktálni... Ma megint nem akart enni, pedig egész nap csak csipegetett. 16 órakor meg még mindig nem volt éhes?! Hát nagyon szégyellem, de eldurrant az agyam. Kiabáltam vele, megrángattam, és beraktam az ágyba, majd hagytam kb 2 percig sírni. Kivettem, de megint nem evett így megint megráztam, beraktam az ágyba, kapott 2-őt a pelusára, rácsuktam az ajtót, és 10 percig hagytam, had sírjon. Mikor bementem, és kivettem az ágyból, már együtt sírtunk, és most is kb szembe köpném magam ha lehetne, annyira szarul érzem magamat. Nem szoktam én ilyen lenni, de ma valahogy elgurult a bogyóm. :( :( :( Nem kell oltogatni, tudom, hogy nem így kellett volna, meg rossz anya vagyok meg ilyenek, de muszáj volt kiírnom magamból. :( (Tudom, hogy egy szemétl*da vagyok) Őszintén, mással is volt már ilyen, vagy ennyire rosszul csinálok valamit?
2012. okt. 9. 21:48
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Igen! Sőt jobbat mondok az én fiam aki itthon csak menetközben hajlandó enni, vagy ha ül akkor dobálja szertszét a kaját, ha a nagyapjáéknál van, és a nagyapja ölében ülhet leeszi az égről a csillagokat! Tegnap megőrzésre otthagytam, egyedül volt a nagyapjával, hát az öreg utólag modta, hogy a gyerek annyit evett, hogy nem már nem mert többet adni neki:D

Szalonnát evett...az ÉN FIAM. Azt hittem kiesek az ajtón.

2012. okt. 11. 13:13
 42/42 A kérdező kommentje:
36-os pont azt írtad le, ami nap mint nap lefolyik bennem... Próbáltam már rájönni, hogy mi az oka annak, hogy nem eszik, és rá is jöttem: Egyszerűen nincs türelme enni, sajnálja az evésre az időt. Csak ahhoz még kicsi, hogy megértessem vele, hogy 5 perc alatt megkajál, aztán mehet játszani. Remélem majd ha egyszer bölcsibe megy, akkor ott talán változni fog ez a helyzet.
2012. okt. 12. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!